sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Engine Mesiniménter】 Nanoradar dileupaskeun: CAN antarmuka UAV altimeter milimeter gelombang-gelombang

Waktos: 2018-01-09 Hit: 53

In order to better meet different customer needs and better adapt to the complex environment,Nanoradar released CAN interface millimeter-wave radar altimeter NRA24, the new NRA24 supports two interface types, customers can choose before buying. The  Anti-interference abilityamount of CAN protocol radar is better, transmission distance farther.

CParameter radar gelombang millimeter antar muka AN

NRA24 mangrupikeun radar altimeter nyukcruk rupa bumi anu dirancang pikeun UAVs. NRA24 ngagunakeun pita frékuénsi ISM 24GHz pikeun ngukur parobahan distribusi jangkungna ku ngalirkeun sinyal FMCW. NRA24 ngagaduhan imunitas anu luhur pisan kana gangguan sareng akurasi maksimal ± 0.02m. Desain ringan, tiasa nembus kabut, haseup, lebu. Éta ngagaduhan ciri ukuran alit, tingkat luhur integrasi sareng sensing sénsitip. Éta tiasa ngawujudkeun sadaya-cuaca, sadidinten sareng sadaya-rupa bumi aplikasi sareng seueur dianggo dina UAV / UAS, helikopter, sareng kapal udara.

Hiber sacara real waktos

Ukur ngukur jarakna

acara poto produk

NRA24 sensor BISA panganteur jaringan komunikasi nuturkeun spésifikasi ISO11898-2, pangiriman data langkung stabil, kecepatan komunikasi 500Kb / s. Antarbeungeut komunikasi éksternal universal pikeun integrasi gampang sareng komputer host atanapi modul ADAS anu sanés. Desain URAT cocog sareng antar muka, perjanjian pikeun ngadukung kabutuhan pelanggan. 


Keuntungan protokol altimeter kaunggulan:

1. panggunaan struktur pigura pondok, jumlah épéktip bait per pigura nyaéta 8, kamungkinan gangguan kirang

2. jarak transmisi, anu paling jauh tiasa 10Km, jarak komunikasi 1Mbps jarakna dugi ka 40m

3. ngagunakeun komunikasi serial dua kawat, kamampuan deteksi kasalahan, tiasa dianggo dina lingkungan noise anu luhur

4. Masing-masing pigura data ngagaduhan cek CRC sareng langkah-langkah deteksi kasalahan sanés pikeun mastikeun reliabiliti luhur pangiriman data, cocog pikeun dianggo dina lingkungan gangguan anu luhur


PREV: CEO Téhnologi Nanoradar Zhou Quentin: 24GHz milimeter gelombang sensor radar gelombang pangiriman jasa dina opat pasar target utama

TERAS : Nanoradar Altimeter Marching kana Sektor Aviation Amérika Amérika