sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

Kaamanan aktip | Nanoradar Dileupaskeun 450 Méter Daérah Sistem Radén AI Radar Daérah

Waktos: 2018-08-29 Hit: 58

Pikeun ngarobih aplikasi kaamanan kaamanan anu langkung hadé pikeun panyalindungan aktip sareng kinerja anu saé dina kaayaan anu parah, Nanoradar resmi ngaleupaskeun rentang panjang AI paling anyar- — NSR300WVF。

NSR300WVF mangrupikeun sistem ngageterkeun visi radar régional. Sakali target asup ka zona panyalindungan, radar timbul peringatan awal sareng akurat mendakanana ku ngesan jarak targét, sudut sareng kacepetan. Video ieu terintegrasi dina sistem pikeun ulasan target pikeun nangtukeun naha éta kudu kaget。

NSR300W ngadopsi téknologi ngabentuk balok digital (DBF) pikeun ningkatkeun kisaran deteksina kana 450 meter sareng ningkatkeun akurasi ukuran, anu mastikeun prestasi pelacak target anu dipercaya. Samentara éta, kalayan téknologi klasifikasi dumasar kana pembelajaran mesin, radar tiasa ngawujudkeun klasifikasi calakan tina target intrusi, kaasup jalma, mobil, tangkal sareng saterusna。


fitur produk:

Sadaya cuaca & perlindungan Sadidinten

IP66, 7 × 24h panyalindungan real-time dina sadaya cuaca, adaptasi ka cuaca goréng sapertos hujan, salju, halimun, halimun, pasir sareng debu, jsb ;

Deteksi Aktip & Perlindungan 3D

Radar aktif masihan peringatan awal para penceroboh, anu bakal memicu kaméra pikeun ngalacak target dina waktos nyata sareng ngarékam informasi alarem teras aksés ka pusat kontrol center

Calakan sareng dipercaya

Algoritma cerdas ngabantosan sistem pikeun nyaring tangkal sloshing sareng serangga pikeun ngirangan alarm palsu sareng ningkatkeun akurasi ;

Operasi Gampang & Buka arsitéktur & Kasaluyuan Saé

Sistim ieu ngagaduhan arsitéktur kabuka, anu sacara fleksibel tiasa aksés dina sababaraha platform kaamanan。

Téknologi ngabentuk beam digital (DBF)

Dibandingkeun sareng radar single-tradisional tradisional, radar DBF ngagaduhan kakuatan transmisi anu langkung alit nalika ngadeteksi target dina jarak anu sami. Dina basa sejen, radar DBF tiasa mendakan udagan dina jarak anu langkung panjang tibatan radar tunggal-array dina kakuatan ngirimkeun anu sami。

Liputan radar balok langkung

Téknologi digital beam ngabentuk sacara épéktip ningkatkeun rentang deteksi radar sareng ningkatkeun akurasi ukuran sudut, anu tiasa ngahontal pelacak target akurat sacara real time.Kompérasi sareng téknologi multi beam analog, téknologi DBF ngagaduhan kaunggulan di handap ieu: biaya murah, gampang sadar beam naon。


Téknologi Klasifikasi calakan pikeun Sasaran Intrusi

Salah sahiji alesan naha radar nunjukkeun kauntungan anu saé dina widang kaamanan nyaéta radar ngagaduhan kamampuan deteksi target dinamis anu alus teuing. Dina waktu anu sami, éta ngakibatkeun masalah yén tangkal anu ngagésot sareng jukut ogé ditingali ku radar. Target ieu ditujukeun sacara kolektif salaku target alarem palsu. Supaya langkung saé ngabédakeun tipeu béda targét sareng target alarem palsu, metode klasifikasi dumasar kana pembelajaran mesin sapertos SVM sareng CNN diwanohkeun. Algoritma ieu ngumpulkeun sajumlah ageung data sareng ngalatih modél algoritma. Éta parantos ngahontal pangaruh klasifikasi anu saé dina aplikasi praktis, anu sacara efektif tiasa ngabédakeun antara jalma, mobil, tatangkalan sareng tujuan anu sanés.


Adegan Aplikasi Biasa:

Sistem NSR300WVF tiasa diterapkeun ka panjara, tanaga listrik, bandara, dikeureut walungan, palabuhan sareng tempat-tempat penting anu séjén butuh tingkat kaamanan anu luhur sareng sadayana dinten, cuaca, sareng perlindungan kaamanan aktip.

Nanoradar nyaéta pikeun ngalakukeun kagiatan pangalaman gratis, mangga hubungi layanan palanggan pikeun ngahargaan interested

About Nanoradar :

Hunan Nanoradar Élmu & Téhnologi Co., Ltd didirikeun dina 18 Januari 2012, fokus kana sensor cerdas MMW sareng pangembangan produk seri radar, produksi sareng penjualan.

Nanoradar utamina pamasaran dina kandaraan hawa anu henteu teratur, kaamanan luhur, transportasi cerdas, kaamanan otomotif, nyetir anu teu teratur sareng lapangan séjén, kalayan produk anu nutupan 24GHz, 60GHz, 77GHz radar. Kamajuan gancang perusahaan dina taun-taun ayeuna, Nanoradar parantos kéngingkeun sakumna kelompok pelanggan dina kaamanan, transportasi, UAV sareng industri sanésna.


PREV: Nanoradar Altimeter Marching kana Sektor Aviation Amérika Amérika

TERAS : Naon Sistem Sistem Pengawasan Radar?