sadaya Kategori
EN

wartos

Imah>Tentang Kami>wartos

77GHz MMW Radar "1 + N" Solusi Ngabantosan Ngalawan Virus Corona dina Kandaraan Disinfeksi Semprot Tanpa Jinis & Robotika Distribusi Logistik

Waktos: 2020-02-28 Hit: 115

Naon 77GHz MMW Radar "1 + N" Solusi?

Nanoradar 77GHz MMW Radar "1 + N" Solusi nyoko kana sedeng / jarak jauh radar dipasang di payun sareng sababaraha radar jarak pondok dina dua sisi sareng tukangna deui pikeun ngawujudkeun fungsi sistem ADAS kendaraan kecepatan rendah: FCW, RCW, AEB, BSD / LCA jsb. 

Radar naon anu kalebet Solusi 77GHz MMW Radar "1 + N" Solusi?

77GHz MMW Radar "1 + N" Fitur Larutan:

Kalayan kombinasi radar 77GHz MMW jarak menengah sareng jarak pondok ti Nanoradar, kendaraan tiasa ngawujudkeun fungsina sapertos FCW, RCW, BSD, LCA jsb kana sarat nyetir kaamanan. Sensor radar akurat ngadeteksi objék anu obah sareng statis di daérah buta, sareng aktipkeun sistem peringatan nyegah tabrakan pikeun ngingetan supir / operator. Radar tiasa ngonpigurasi dumasar kana jinis kendaraan anu béda, zona alarm anu sanés & jarak waspada. Kalayan integrasi sareng kaméra audio sareng visual, sistem bantosan nyetir kaamanan salamina tiasa dibéréskeun sateuacan kacilakaan.

Aplikasi anu Disarankeun:

Kandaraan distribusi logistik henteu diatur:Salami wabah virus corona, masarakat biasa henteu tiasa lebet kana daérah anu bahaya, sareng pangiriman bahan ti daérah anu aman ka daérah bahaya mangrupikeun masalah anu mendesak kanggo direngsekeun. Salaku tambahan, beban padamelan padamelan di daérah bahaya ageung, sareng ngangkut bahan bakal nyéépkeun langkung seueur waktos sareng tanaga. Wahana distribusi logistik henteu tiasa ngangkut bahan gancang, ningkatkeun efisiensi transportasi, sareng ngirangan résiko inféksi médis sareng staf.

Kandaraan disinféksi anu henteu disiapkeun ku jelema:Vehicle Spraying Unmanned tiasa nempatkeun langkung fokus kana luas bumi / pembasmian udara, cocog pikeun rumah sakit, sakola, komunitas, stasiun pencegahan epidemi, pabrik, kebon, kalangan bisnis, logistik gudang, taman sareng tempat-tempat sanés.

Ngeunaan NanoRadar:

Nanoradar, didirikeun taun 2012, khusus pikeun ngembangkeun, ngahasilkeun sareng ngajual radar gelombang milimeter pikeun kaamanan, UAV, otomotif, lalu lintas pinter sareng aplikasi industri anu sanés. Kami parantos hasil ngembangkeun langkung ti 20 modél radar anu ngawengku 24GHz, 60GHz, 77GHz, pita frékuénsi 79GHz. Salaku pabrik radar MMW terkemuka di Cina, produk Nanoradar ogé ditampi di pasar luar negeri sapertos AS, Korea, Inggris, sareng Perancis jsb.


PREV: MR72 Drone Halangan Ngahindarkeun Radar Kalayan Tinggi-presisi Ngarojong Skenario Aplikasi Anyar ku Parangkat Lunak-ditetepkeun

TERAS : Nanoradar sareng Infineon janten mitra strategis