sadaya Kategori
EN

produk

Gerak Detéksi Radar SP25

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

SP25 mangrupikeun sénsor radar K-Band anu dikembangkeun ku Nanoradar. Éta ngagaduhan kaunggulan ukuran alit, sensitipitas tinggi, beurat enteng, gampang diintegrasikeun, kinerja efisien sareng stabil. Sareng ngagaduhan fungsi range-ukur sareng ngajauhan tabrakan. Ayeuna parantos seueur diterapkeun dina UAVs, mesin industri, lampu cerdas, robot, monitoring hidrologis sareng kaamanan kandaraan karéta jsb.

Series:

24GHz radar MMW

Aplikasi:

Ukuran-pangukuran sareng anti tabrakan pikeun kendaraan karéta 、 Range-ukur sareng anti-tabrakan pikeun robot-Range-ukur sareng anti tabrakan pikeun UAVs pangukuran sareng anti tabrakan pikeun kapal pangawasan hidrologis 、 Sistem fusi video Radar

Fitur:

Kalayan frékuénsi damel 24GHz band pikeun deteksi target anu obah

Ukur akurat jarak sareng kecepatan target obah

Struktur kompak sareng ukuran alit (40x31x6mm)

Konsumsi daya rendah (0.5W)

Modeu modulasi FMCW

spésifikasi
PUTIHKAAYAANmntTYPMAXhijian
Sistem ciri
Ngirimkeun frékuénsi
24
24.2GHz
Kakuatan kaluaran (EIRP)

 12
dBm
modulasi ngetik
FMCW
Tingkat update
50Hz
Interface komunikasi
UART
Karakteristik jarak / kagancangan
Jarak jarak@ 0 dBsm0.1
30m
Jarak laju
-70
70m / s
Karakteristik anteneu
Beurat lebar / TXHorisontal (-6dB)
100
deg
Luhurna (-6dB)
38
deg
Ciri séjén
tegangan suplai
456V DC
beurat

4
g
Ukuran garis
40x31x6 (LxWxH)mm


Taros Kami

PREV: Radar industri SR60

TERAS : Tabrakan Ngahindarkeun Radar SP70C