sadaya Kategori
EN

produk

Motion Detection Radar SP15 & lampu mobil & mobil & mobil

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

SP15 is a K-band millimetre wave radar sensor system that uses a highly complex FMCW modulation mode to detect the distance and speed of moving targets with high range and speed accuracy.The SP15 uses one transmitting antenna and two receiving antennas, with separate transmitting and receiving antennas and a high degree of isolation in the radar transmitting and receiving links. The Taylor algorithm is used to synthesise the antenna directional map with a low sub-flap, which has a sub-flap rejection ratio better than -15 dB, making the SP15 less susceptible to interference from moving targets on the ground, improving the detection performance of the radar, determining the movement of objects within the coverage area and giving the corresponding electrical signal.

Series:

24GHz radar MMW

Aplikasi:

Pangukuran jangkauan sareng anti tabrakan pikeun kendaraan karéta / robot / UAVs Pangukuran ageung sareng anti tabrakan pikeun Mékanis Sistem lampu-kontrol radar cerdas Ukuran-pangukuran sareng anti tabrakan pikeun kapal pemantauan hidrologis Radar sareng sistem alarem fusi pidéo Detéksi gerak manusa Épéksi cerdas pikeun alat-alat bumi sareng aksés controlInductive switch otomatis

Fitur:

Kalayan frékuénsi damel 24GHz band pikeun deteksi target anu obah

Ukur akurat jarak sareng kecepatan target obah

Struktur kompak sareng ukuran alit (35 × 30 × 1.2mm)

Konsumsi daya rendah (0.5W)

Modeu modulasi FMCW

spésifikasi
PUTIHKAAYAANmntTYPMAXhijian
Sistem ciri
Ngirimkeun frékuénsi
24
24.2GHz
Kakuatan kaluaran (EIRP)

20
dBm
Jenis modulasi
FMCW
Tingkat update
5Hz
Interface komunikasi
I2C / RS485 / CAN / UART / TTL
Karakteristik jarak / kagancangan
Jarak jarak@ 0 dBsm0.1
20m
Jarak laju
0.5
6m / s
Karakteristik anteneu
Beurat lebar / TXHorisontal (-6dB)
97
deg
Luhurna (-6dB)
44
deg
Ciri séjén
tegangan suplai

5
V DC
beurat

4
g
Ukuran garis
35 × 30 × 1.2 (LxWxH)mm


Taros Kami

PREV: teu sahiji bae

TERAS : Radar industri SR60