sadaya Kategori
EN

produk

Tabrakan Ngahindarkeun Radar SP70C

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

SP70C mangrupikeun sénsor radar K-band anu dikembangkeun ku Nanoradar, anu ngamangpaatkeun 24GHz Band sareng desain anteneu nampi dua kali. Kalayan kaunggulan pangukuran jarak jauh, ukuran alit, sensitipitas tinggi, beurat enteng, gampang diintegrasikeun sareng pagelaran stabil, ayeuna seueur diterapkeun dina pangukuran industri sareng ngajauhan tabrakan, posisi personil sareng jalur di lapangan kaamanan, kisaran kapal teu boga awak sareng tabrakan dijauhkeun, sareng kaamanan aktif otomotif sareng pilot otomatis sareng bidang sanés. Kituna éta pisan diakuan ku mitra kami.

Series:

24GHz radar MMW

Aplikasi:

Kisaran kapal henteu dijalankeun sareng ngajauhan tabrakan 、 Range-ukur sareng anti tabrakan pikeun kendaraan karéta 、 Range-ukur sareng anti tabrakan pikeun robot 、 Range-ukur sareng anti tabrakan pikeun UAVs, Range-ukur sareng anti tabrakan pikeun mesin 、 Radar cerdas sistem lampu-kontrol 、 Range-ukur sareng anti tabrakan pikeun kapal monitoring hidrologis 、 Radar sareng sistem alarm fusi video

Fitur:

Dianggo dina band 24GHz pikeun deteksi target anu ngalir

Ngukur akurat arah anu ngalir, jajaran, kagancangan sareng sudut target anu ngalir

Kalayan panganteur UART / RS485

Mampuh ngadeteksi dugi ka 8 targét

spésifikasi
PUTIHKAAYAANmntTYPMAXhijian
Sistem ciri
Ngirimkeun frékuénsi
24
24.2GHz
Kakuatan kaluaran (EIRP)
132024dBm
modulasi ngetik
FMCW
Update meunteun

50
Hz
Interface komunikasi
UART / RS485
Karakteristik deteksi jarak / gancang
Jarak jarak@ 0 dBsm0.1
40m
Jarak laju
-70
70m / s
Ciri deteksi multi-target
Jumlah target anu dilacak sakaligus

8
PCS
Karakteristik anteneu
Beurat lebar / TXHorisontal (-6dB)
100
deg
Luhurna (-6dB)
17
deg
Ciri séjén
nganyadiakeun Voltaseu
51218V DC
beurat

24
g
Ukuran garis
71x63x8 (LxWxH)mm


Taros Kami

PREV: Gerak Detéksi Radar SP25

TERAS : teu sahiji bae