sadaya Kategori
EN

Sajarah Pausahaan

Imah>Tentang Kami>Sajarah Pausahaan

2018

Nanoradar parantos lulus sertifikasi ISO9001 sareng ngadegkeun sistem manajemen kualitas standar. MR72 sareng MR76 - radar MMW kinerja tinggi 77GHz ngamimitian produksi angkatan alit.

2017

Perusahaan ngaluluskeun sertifikasi RoSH, produkna saluyu sareng toksik, bahan picilakaeun atanapi standar industri ngadalikeun unsur, ngagunakeun premis pikeun nyumponan sarat prosés, panggunaan toksik henteu bahaya, henteu bahaya atanapi rendah, ngarugikeun rendah, gampang ngarendahkeun, gampang program daur ulang. Perusahaan ngenalkeun produk radar kaamanan régional pinter NSR100W, NSR300W, detéksi titik buta mobil performa tinggi CAR28T.

2016

Perusahaan disahkeun ku ISO / TS16949: 2009.TS16949 mangrupikeun sistem manajemen kualitas - produksi industri otomotif sareng jasa anu aya hubunganana sareng organisasi sareng nerapkeun sarat khusus ISO9001 pikeun pondok. Nanoradar ngenalkeun produk anyar NRA24, SP25, SP70T, CAR25T, CAR150 kana pasaran, aktip ngembangkeun radar milimeter-gelombang 77GHz. Sareng laun ngawangun hubungan koperasi sareng perusahaan terkenal.

2015

Anteneu pamekaran mandiri muncul dina pasaran sacara ageung. S70 dikirimkeun ka pasar. Proyék CAR70 didirikeun.

2014

Dihaturkeun Traffic radar anteneu TSR100, radar kaamanan NSR100. Sistem kontrol lampu cerdas dileupaskeun.

2013

Proyék Spexer200 didirikeun. Panilitian sareng pamekaran kana algoritma millar-gelombang radar, panilitian anteneu.

2012

Perusahaan didirikeun kanggo ngalaksanakeun ramalan millimeter-gelombang radar sareng analisis téhnis millimeter-gelombang anu aya hubunganana.