sadaya Kategori
EN

produk

BSD Radar CAR70

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

CAR70 mangrupikeun sénsor radar jarak menengah 24GHz anu dikembangkeun ku Hunan Nanoradar Science and Technology Co., Ltd., ditujukeun pikeun sistem asisten supir canggih (ADAS). Éta ngadopsi téknologi solid-state anu tiasa dipercaya, kalayan kaunggulan akurat-pangukuran anu akurat, sensitipitas anu luhur, integrasi anu gampang sareng kinerja anu saé. Hal ieu sacara lega diterapkeun dina deteksi titik buta (BSD), jalur perubahan asistén (LCA), peringatan lalu lintas lintas tukang (RCTA), fungsi asistén kaluar (EAF) sareng peringatan lalu lintas silang (FCTA).

Series:

24GHz radar MMW

Aplikasi:

Deteksi Spot blind 、 Lane Change Assistant 、 Multisensor fusion 、 Rear Cross Traffic Alert 、 Forward Cross Traffic Alert 、 Exit Assistant Function

Fitur:

Usaha di 24GHz Band pikeun beungeut obyék anu pindah

Mode kerja sababaraha (BSD / LCA / RCTA / FCTA)

Ukur ngukur arah, jangkauan, laju sareng sudut target anu dipindahkeun

Kelas perlindungan IP67 pikeun panggunaan luar

Mampuh ngadeteksi 16 target obah sakaligus

Perumahan logam mantap

spésifikasi
PUTIHKAAYAANmntTYPMAXhijian
Prestasi sistem
Ngirimkeun frékuénsi
24
24.2GHz
Kakuatan kaluaran (EIRP)bisa diatur13
24dBm
Update meunteun

25
Hz
konsumsi power@ 12V DC 25 ℃1.82.042.2W
Interface komunikasi
bisa
Karakter deteksi jarak
Jarak jarakkandaraan0.1
40m
Jarak lajumanusa0.1
15m
Karakter deteksi gancang
Jarak laju
-70
70m / s
Katepatan gancang

0.1
m / s
Karakter deteksi multi-target
Sakaligus udagan anu tiasa dideteksi

16
PCS
Rentang résolusi

0.75
m
Karakter anteneu
Beurat lebar / TXazimuth (-6dB)
100
deg
élévasi (-6dB)
17
deg
Karakter séjén
tegangan suplai
91216V DC
Kelas perlindungan
IP67


Taros Kami

PREV: teu sahiji bae

TERAS : BSD Radar CAR28T