sadaya Kategori
EN

produk

BSD Radar CAR28T

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

CAR28T mangrupikeun sénsor radar jarak menengah 24GHz anu dikembangkeun ku Hunan Nanoradar Science and Technology Co., Ltd., ditujukeun pikeun sistem asisten supir canggih (ADAS). Éta nyoko kana téknologi solid-state anu tiasa dipercaya, kalayan kaunggulan akurat-pangukuran anu akurat, sensitipitas anu luhur, gampang integrasi sareng kinerja anu saé. Hal ieu sacara lega diterapkeun dina deteksi titik buta (BSD), jalur perubahan asistén (LCA), peringatan lalu lintas lintas tukang (RCTA), fungsi asistén kaluar (EAF) sareng peringatan lalu lintas silang (FCTA).

Series:

24GHz radar MMW

Aplikasi:

Deteksi Spot blind 、 Lane Change Assistant 、 Multisensor fusion 、 Rear Cross Traffic Alert 、 Forward Cross Traffic Alert 、 Exit Assistant Function

Fitur:

Usaha di 24GHz Band pikeun beungeut obyék anu pindah

Mode kerja sababaraha (BSD / LCA / RCTA / FCTA)

Ukur ngukur arah, jangkauan, laju sareng sudut target anu dipindahkeun

Kelas perlindungan IP66 pikeun panggunaan luar

Mampuh ngadeteksi 8 target obah sakaligus

Perumahan logam mantap

spésifikasi
PUTIHKAAYAANmntTYPMAXhijian
Sistem Karakteristik
Ngirimkeun frékuénsi
24
24.2GHz
Kakuatan kaluaran (EIRP)bisa diatur
 20
dBm
Update meunteun

20
Hz
konsumsi power@ 12V DC 25 ℃1.51.651.8W
Interface komunikasi
BISA 500kbits / s
Karakter deteksi jarak
Jarak jarakkandaraan0.1
35m
Akurasi jarakmanusa0.1
20m
Karakter deteksi gancang
Jarak laju
-70
70m / s
kagancangan katalitian

1.2
m / s
Karakter deteksi multi-target
Sakaligus Target anu tiasa dideteksi

8
PCS
Resolusi jarak

0.75
m
Karakter anteneu
Beurat lebar / TXHorisontal (-6dB)
56
deg
élévasi (-6dB)
37
deg
Karakter séjén
tegangan suplai
61232V DC
Kelas perlindungan
IP66


Taros Kami

PREV: BSD Radar CAR70

TERAS : 77GHz Tabrakan Ngahindaran Radar SR73