sadaya Kategori
EN

produk

AEB / ACC Radar MR76

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

MR76 mangrupikeun radar anti anti tabrakan 77GHz kompak anu dikembangkeun ku Hunan Nanoradar Science and Technology Co, Ltd sacara akurat tiasa ngingetkeun panggerak halangan di hareupeunkeun kendaraan komersil ku ngirimkeun gelombang mikro anu ngawangun dua kipas kana payun, ngaleungitkeun cerminan tina gelombang mikro, ditilik naha aya halangan di payun, sareng ngaréspon jarak anu jarakna antara halangan sareng radar.This ngadopsi desain balok dobel, ukuran ukur ukur 0.2 ~ 170m, ukuran leutik, sensitipitas tinggi, pagelaran stabil, beurat cahya, gampang ngahijikeun. kinerja produk parantos dipikanyaho ku seueur mitra.

Series:

77GHz radar MMW

Aplikasi:

Peringatan hareupeun (FCW), Pangropéa Darurat Otonomi (AEB)

Fitur:

Usaha di 77GHz Band pikeun beungeut obyék anu pindah

Ukuran kompak (140x70x35mm)

Ukur ngukur arah, jangkauan, laju sareng sudut target anu dipindahkeun

Kelas perlindungan IP67

Laju deteksi hige

spésifikasi
PUTIHKAAYAANmntTYPMAXhijian

Sistem Karakteristik

Ngirimkeun frékuénsi
76
77GHz
Kakuatan kaluaran (EIRP)bisa diatur
29.8
dBm
siklus Time

60
ms
konsumsi power@ 12V DC 25 ℃1.52.54W
Interface komunikasi
bisa
Karakter deteksi jarak
Jarak jarakkandaraan0.2170
m
Karakter deteksi gancang
Jarak laju
-200
+ 300km / h
Katepatan gancang

± 0.5
km / h
Resolusi jarak

0.82
m
Karakter Antenna
Beurat lebar / TXHorisontal (-6dB)
90
deg
élévasi (-6dB)
14
deg
Karakter séjén
tegangan suplai
61232V DC
Kelas perlindungan
IP67


Taros Kami

PREV: 24GHzCollision Nyingkahan Radar CAR28

TERAS : teu sahiji bae