sadaya Kategori
EN

produk

77GHz Tabrakan Ngahindaran Radar SR73

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

SR73 mangrupikeun sénsor radar menghindari tabrakan hareup 77GHz. Éta sacara akurat tiasa ngingetan supir halangan 360 ° sakitar alat beurat ku ngirimkeun gelombang mikro ngawangun kipas dua balok sareng ngadeteksi refleksi gelombang mikro, ditilik naha aya halangan sareng tanggapan jarak relatif antara halangan sareng radar. Sensor ieu ngahasilkeun jarak obyék, kagancangan, sudut, sareng sajabana inpormasi ku BISA panganteur, kisaran jarak 0.2 ~ 40m, ukuran alit, sensitipitas tinggi, kinerja stabil, beurat enteng, gampang diintegrasikeun. Éta cocog pikeun dianggo di lingkungan anu keras siang sareng wengi.

Series:

77GHz radar MMW

Aplikasi:

Nyingkahan tabrakan, Deteksi halangan, sistem kaméra tampilan tukang

Fitur:

Gawe di Band 77GHz pikeun deteksi gerak jeung objék cicing

Ukuran kompak (58x96x24mm)

Leres-leres ngadeteksi posisi, jarak sareng kagancangan objék

Kelas perlindungan IP66 pikeun panggunaan luar

Laju deteksi hige

sertifikasi CE

spésifikasi
PUTIHKAAYAANmntTYPMAXhijian
Karakter sistem
Ngirimkeun frékuénsi
76
77GHz
Kakuatan kaluaran (EIRP)bisa diatur
29.8
dBm
Tingkat update

33
ms
konsumsi power@ 12V DC 25 ℃
2.5
W
Interface komunikasi
BISA 500kbits / s
Karakter deteksi jarak
Jarak jarakkandaraan0.2
40m
Karakter deteksi gancang
Jarak laju
-60
60km / h
Katepatan gancang

0.3
m / s
Karakter deteksi multi-target
Serentak ngadeteksi target

64
PCS
Karakter anteneu
Beurat lebar / TXHorisontal (-6dB)
112
deg
élévasi (-6dB)
14
deg
Karakter séjén
tegangan suplai
61232V DC
Kelas perlindungan
IP66


Taros Kami

PREV: BSD Radar CAR28T

TERAS : 24GHzCollision Nyingkahan Radar CAR28