sadaya Kategori
EN

produk

24GHzCollision Nyingkahan Radar CAR28

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

CAR28F mangrupikeun wahana 24Ghz dipasang (Short Range Radar) milimeter gelombang radar kalayan performa anu saé dina industri nyegah tabrakan alat beurat. Éta kaluaran obyék jarak, kagancangan, sudut, jsb inpormasi ku BISA panganteur. Sensor radar gelombang mikro dioperasikeun ku ngirimkeun énergi éléktromagnétik daya rendah, énergi naon anu nyerang obyék nunjukkeun jumlah énergi ieu balik kana sénsor radar. Janten cocog pikeun digawé di lingkungan anu keras siang sareng wengi.

Series:

24GHz radar MMW

Aplikasi:

Nyingkahan tabrakan, Deteksi halangan, Multi sensor fusion

Fitur:

Dianggo dina 24GHz Band pikeun deteksi objék obah sareng cicing

Ukuran kompak (96x58x24mm)

Leres-leres ngadeteksi posisi, jarak sareng kagancangan objék

Kelas perlindungan IP66 pikeun panggunaan luar

Mampuh ngadeteksi 8 target sakaligus

Laju deteksi hige

spésifikasi

PUTIH

KAAYAANmntTYPMAXhijian
Karakter sistem
Ngirimkeun frékuénsi
24
24.2GHz
Kakuatan kaluaran (EIRP)

bisa diatur


20
dBm
Update meunteun

20
Hz
konsumsi power@ 12V DC 25 ℃1.51.651.8W
Interface komunikasi
BISA 500kbits / s
Karakter deteksi jarak
Jarak jarakkandaraan0.1
30m
Jengkang béntésmanusa0.1
20m
Karakter deteksi gancang
Jarak laju
-60
60km / h
Katepatan gancang

0.24
m / s
Karakter deteksi multi-target
Serentak ngadeteksi target

8
PCS
Karakter Antenna
Beurat lebar / TXazimuth (-6dB)
56
deg
élévasi (-6dB)
40
deg
Karakter séjén
tegangan suplai
61232V DC
Kelas perlindungan
IP66


Taros Kami

PREV: 77GHz Tabrakan Ngahindaran Radar SR73

TERAS : AEB / ACC Radar MR76