sadaya Kategori
EN

aplikasi

Automotive

Nalika kendaraan ngajalankeun di payuneun halangan dadakan sareng kaayaan darurat anu sanés, waktos réspon manusa sakitar 660 milidetik, sedengkeun waktos réspon sistem panyingkahan radar kurang tina 50 milidetik, radar 13 kali langkung gancang tibatan jalma! Radar mangrupikeun sénsor anu cerdas pikeun nyegah kendaraan tina tabrakan. Sistem anu nganggo téknologi radar sacara otomatis tiasa ngadeteksi halangan sareng ngahindaran tabrakan kendaraan, pejalan kaki ku ngareuwaskeun atanapi ngerem, ngajantenkeun kaamanan nyetir tina "pasif" janten "aktip".