sadaya Kategori
EN

produk

Novasky RF scanner -SC-S3000 / S5000

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

Novasky RF Scanner dikembangkeun pikeun milarian & ngadeteksi udagan anu gerak dina luhurna handap (100 ~ 1000m) sareng luhurna super rendah (handapeun 100) dina sagala arah sareng sadaya cuaca. Éta tiasa ngadeteksi udagan UAV sareng peringatan dini ku cara nganalisa sareng ngenal sinyal kontrol UAV sareng sinyal balik tautan data. Naon deui, jaringan radar multi-pasif tiasa ngawujudkeun arah sareng pangukuran jarak pikeun UAV sareng pangontrolna. Hiji radar pasip tiasa mendakan arah UAV ku ngadeteksi sinyal gelombang éléktromagnétik radiasi na. Dua atawa leuwih jaringan radar pasip bisa meuntas nutupan wewengkon mana UAV bisa dipake ku sinyal éléktromagnétik radiasi atawa sinyal kontrol dina ukuran triangulasi.

Series:

Sistem Pertahanan Anti-UAV

Aplikasi:

barak, panjara, bandara, depot minyak, bahan kimia, militér, padumukan, rapat, perjalanan politikus, gathering, jsb.

Fitur:

l Detéksi pasip

lSadaya Poé, Sadaya Cuaca, Sadayana Perlindungan Arah

l Integrasi Struktural

Instalasi Gampang, Aplikasi Lega

lHigh Real-time Performance, Low Laju Alarem Leungit

l Nyaring Daptar Bodas

lDilegaan


spésifikasi
barang modelSC-S3000SC-S5000
Detéksi jajaran3Km5Km
(@drone TX kakuatan 0.1W)70MHz ~ 6GHz70MHz ~ 6GHz
Ngesan prekuensi jajaranUAV digital pangiriman,sinyal, UAV kapencil pangawasan,sinyal, Wifi sistim UAV tandaUAV digital pangiriman,sinyal, UAV kapencil pangawasan,sinyal, Wifi sistim UAV tanda
Detéksi tandasadaya tuju 360sadaya tuju 360
Detéksi tuju≤3 °(RMS)≤3 °(RMS)
Detéksi katalitianD 455 x H 265mmD 600 x H 300mm
pakakas ukuranLANLAN
komunikasi palabuhantetep pamasangan/tetep pamasangan/
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake metodegampang dimawa tripod parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipakegampang dimawa tripod parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake
Detéksi waktu3s3s
kakuatan nganyadiakeunAC110 ~ 220VAC110 ~ 220V
kakuatan pamakeanana barang≤20W≤60W
beurat<8kg15kg
ngagawekeun suhu-40 ℃ ~ 65 ℃-40 ℃ ~ 65 ℃
panyalindungan kelasIP65IP65


Taros Kami

PREV: Novasky Handheld terpadu detektor & jammer SC-SJ1000M

TERAS : Novasky Low luhur panjagaan radar-SC-R3000 / S5000