sadaya Kategori
EN

produk

Novasky Omnidirectional Jammer–SC-JA1000

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

Omnidirectional Jammer meungpeuk sambungan komunikasi antara drone jeung remote controller ku cara ngirimkeun sinyal gelombang éléktromagnétik sarta interrupts drone nu narima sinyal navigasi satelit. Diulas ku liputan jamming pinuh 360-derajat sacara real waktos, jammer omnidirectional ngadukung panyalindungan jangka panjang sareng jaminan tingkat kaamanan anu ekstrim.

Series:

Drone Jammer

Aplikasi:

Panyebaran stasiun urban, Gangguan sinyal Drone

Fitur:

Multi-band gangguan: Fungsi dina frékuénsi kaasup 800MHz, 

900MHz, 1.5GHz, 2.4GHz, 5.8GHz

Efisiensi jamming tinggi: Dirarancang khusus pikeun UAV mainstream, jarak interferensi dikalibrasi sareng UAV kalayan kamampuan anti gangguan anu kuat pikeun mastikeun pangaruh countermeasure.

Terintegrasi pisan: Jammer amplifier, anteneu multi-band, papan kontrol, terpadu sadayana dina hiji, tanpa sambungan éksternal

Protection Sadaya-buleud: Kamampuh jamming 360 °, kinerja unggul dina panangtayungan jarak deukeut


spésifikasi
SpesifikasinaParaméter
jamming jajaran≥1 Km (@ Targte jeung 0.1W TX kakuatan)
Ngirimkeun kakuatanka prekuensi band≤30W
operasi prekuensi900MHz, 1.5GHz, 2.4GHz, 5.8GHz
sinyalna360°
Sinyal gangguan babandingan10: 01
kakuatan nganyadiakeunAC110 ~ 220V
komunikasi interfaceEthernet
sektor antena jumlah≥8
ngagawekeun suhu-20 ~ + 60 ℃
panyalindungan kelasIP65
beurat ukuran20kg
ukuranD480mm * H288mm


Taros Kami

PREV: Novasky Low luhur panjagaan radar-SC-R3000 / S5000

TERAS : Novasky Full-fequency Jamming Equipment–SC-J3000+