sadaya Kategori
EN

produk

Novasky Low luhur panjagaan radar-SC-R3000 / S5000

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

Radar panjagaan low-altitude nyaeta radar panjagaan spasi 3D anu boga tujuan pikeun target leutik low-altitude, sadaya-sabudeureun, wewengkon cakupan élévasi luhur. Ieu utamana dirancang pikeun deteksi real-time jeung tracking wahana hawa, taneuh manusa jeung udagan kandaraan. Lajeng informasi target bakal dikirimkeun sarta dilaporkeun ka manajemén jeung puseur kontrol. Ieu bisa dipasang ku jangka panjang tetep, wahana dipasang na deployment samentara, flexibly dilarapkeun ka skenario aplikasi béda.

Series:

Sistem Pertahanan Anti-UAV

Aplikasi:

barak, panjara, bandara, depot minyak, bahan kimia, militér, padumukan, rapat, perjalanan politikus, gathering, jsb.

Fitur:

lAll-airspace Tilu diménsi Deteksi

lTarget nyukcruk Jeung Pituduh

lKamampuan Pangenal anu Kuat

lKuat Adaptasi Lingkungan

spésifikasi
barang modelSC-R3000SC-R5000
ngagawekeun prekuensiKu pitaKu pita
sistimliniér frékuénsi-modulasi nadiliniér frékuénsi-modulasi nadi
scanning mode

360 ° horisontal mesin scanning + panyeken phased beam vertikal lega

360 ° horisontal mesin scanning + tegak 

lega balok phased scanning

Detéksi juruAzimuth juru:0°~360° scanning ,luhurna juru:0 ° ~ 60 °Azimuth juru:0°~360° scanning ,luhurna juru:0 ° ~ 60 °
ngukur DimensionalityJarak / azimuth / pitching sudut / speedJarak / azimuth / pitching sudut / speed
Detéksi jajaran> 3 km(mini ngetik UAV RCS = 0.01㎡);>xnumxkm(leutik ukuran hawa tutumpakan RCS = 0.2㎡)> 5 km(mini ngetik UAV RCS = 0.01㎡);>xnumxkm(leutik ukuran hawa tutumpakan RCS = 0.2㎡)
katalitianjarak katalitian:≤10mAzimuth katalitian:≤1 °luhurna katalitian:≤1 °jarak katalitian:≤10mAzimuth katalitian:≤1 °luhurna katalitian:≤1 °
resolusiJarak≤20m,Azimuth resolusi:≤3 °,luhurna resolusi:≤5 °Jarak≤20m,Azimuth resolusi:≤3 °,luhurna resolusi:≤5 °
tracking metodeTWS / Terus-terusan trackingTWS / Terus-terusan tracking
beurat18kg20kg


Taros Kami

PREV: Novasky RF scanner -SC-S3000 / S5000

TERAS : Novasky Omnidirectional Jammer–SC-JA1000