sadaya Kategori
EN

produk

Novasky Handheld terpadu detektor & jammer SC-SJ1000M

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

SC-SJ1000M integrates deteksi, countermeasures, tampilan & kontrol, sarta catu daya sadayana dina hiji. Éta ngarengsekeun masalah anu dipendakan dina jammers portabel tradisional anu ngan ukur ngandelkeun panon taranjang milarian drone kalayan tingkat leungit anu luhur. Alatna aya dina ukuran leutik, beurat hampang, sareng gaduh mobilitas anu saé, anu cocog pikeun tugas panyalindungan low-altitude pikeun rapat penting, acara ageung, sareng ronda sapopoé di tempat anu tetep, jsb. Terminal paréntah sistem jeung platform paréntah terpadu ngaliwatan jaringan nirkabel dina sababaraha tingkatan sarta ngagabungkeun jeung parabot AUDS séjén, pikeun intelligentlize fusi informasi, sarta ngahijikeun manajemen platform. Dina hal ieu, sadaya sumberdaya tiasa dianggo maksimal pikeun ngawangun jinis jaringan pangawasan anyar pikeun drone.

Series:

Drone Jammer

Aplikasi:

Tugas panyalindungan low-altitude pikeun rapat penting, acara badag, sarta patroli sapopoé di tempat tetep, jsb.

Fitur:

Programmable: Parangkat lunak diartikeun jammer, anu tiasa nyaluyukeun frekuensi gangguan sareng bandwidth numutkeun pita frekuensi drone pasar mainstream.

Deteksi Pasip & Kontrol Arah: Ngadopsi deteksi radio anu tiasa ngadeteksi drone mainstream 2.4GHz sareng 5.8GHz di pasar. Desain anteneu gangguan arah gaduh diréktif anu kuat sareng jarak gangguan anu panjang.

Portabel Sareng Gampang Digunakeun: Produk ngadopsi bahan anu hampang, sareng gampang dibawa; desain mimiti hiji-tombol, operasi basajan, gampang sadia.

Pananjung Arah Target & Peringatan: Saatos ngidentipikasi udagan drone, alat tiasa masihan peringatan sora sareng lampu, sareng éta tiasa nunjukkeun modél drone, orientasi, jarak rujukan sareng inpormasi sanésna dina layar LED.

Manajemén Platform: Dumasar kana generasi anyar téknologi inpormasi IoT, posisi koordinat peralatan hareup-tungtung, orientasi sikep, sareng log acara dilaporkeun ka manajemén back-end sareng platform kontrol sacara real waktos, ngawujudkeun pandangan panorama kaayaan. . Éta tiasa diperpanjang pikeun ngawangun sistem kaamanan low-altitude anu fleksibel.

spésifikasi
Detéksi prekuensi pita2.4GHz, 5.8GHz
jamming prekuensi pitanu standar prekuensi pita tutup 900MHz, 1.5GHz, 2.4GHz jeung 5.8GHz.
nu prekuensi pita bisa be didefinisikeun by software,
jeung unggal prekuensi pita bisa pagawean or nutup off mandiri
epektip Detéksi jarak≥1.5 km
epektip gangguan jarak≥1 km (0.1W radiasi sumber)
Sinyal gangguan babandingan10: 01
waktu≥1 jam
ukuran<500mm * 300mm * 100mm
beurat≤3.5kg(batéri kaasup)


Taros Kami

PREV: teu sahiji bae

TERAS : Novasky RF scanner -SC-S3000 / S5000