sadaya Kategori
EN

produk

Novasky Full-fequency Jamming Equipment–SC-J3000+

Kolébat Target kagancangan jarak tuju Azimuth

Alat jamming frékuénsi pinuh ngadopsi téknologi jamming anu kabuka sareng pinter, anu tiasa nahan saluran panarima tina sinyal navigasi UAV, sinyal kadali jauh, sareng sinyal transmisi gambar, ku kituna UAV henteu tiasa mendakan sareng leungit kontrol, ku kituna ngahontal tujuan nyegah. UAV ti ngajajah. Laju scanning frékuénsi gancang, kapadetan énergi anteneu ageung, sareng kelincahan frékuénsi anu kuat. Hal ieu loba dipaké dina UAV frékuénsi hopping gangguan sinyal kontrol. Desain sumber modulasi digital tiasa gancang ngahasilkeun sinyal gangguan UAV sistem anyar. Babandingan efisiensi suprési sacara signifikan ningkat, sareng waktos réspon gangguan disingget, anu cocog pikeun kabutuhan panyebaran stasiun kota. Alat jamming ngagunakeun sistem servo calakan salaku pamawa gerak, sarta ngabogaan jarak jauh, 360 ° kamampuhan kontrol target UAV.

Series:

Drone Jammer

Aplikasi:

Panyebaran stasiun urban, Gangguan sinyal Drone

Fitur:

Desain anu didefinisikeun ku parangkat lunak pita lengkep: Kalayan sinyalna rentang frekuensi khusus parangkat lunak dina pita frekuensi pinuh, sumber digital gangguan anu béda tiasa dipilih dumasar kana skénario pamakean anu béda.

Gawé éfisién: R&D jeung desain pikeun UAVs mainstream, ngagunakeun UAVs kalawan kamampuhan anti gangguan kuat pikeun calibrate jarak gangguan pikeun mastikeun efek countermeasure.

Kacida terintegrasi: Sakabeh mesin utamana diwangun ku interferensi host jeung dua diménsi pan / Dengdekkeun, desain terpadu, struktur kompak, kinerja stabil sarta dipercaya.

Héjo sareng aman: Gangguan ngan ukur dihurungkeun saatos sistem ngadeteksi target UAV, sareng sesa waktosna dina kaayaan sayaga.

spésifikasi
Spesifikasinaparameter
ngagawekeun prekuensi300MHz ~ 6GHz software ngaropéa prekuensi
jamming jajaranRadius> 3000m(0.1W radiasi sumber), jajaran bisa diatur
jamming juru360° (PTZ)
jamming epektip waktu3D, 2D, sisi nempo, tujuan lokasi jeung luhur
orientasi katalitian<5s
PTZ kagancangan> 60°/s
interfaceRJ45
kakuatanAC110-220W
Spesifikasinaparameter
ngagawekeun prekuensi300MHz ~ 6GHz software ngaropéa prekuensi
jamming jajaranRadius> 3000m(0.1W radiasi sumber), jajaran bisa diatur
jamming juru360° (PTZ)
jamming epektip waktu3D, 2D, sisi nempo, tujuan lokasi jeung luhur
orientasi katalitian<5s
PTZ kagancangan> 60°/s
interfaceRJ45
kakuatanAC110-220W


Taros Kami

PREV: Novasky Omnidirectional Jammer–SC-JA1000

TERAS : teu sahiji bae