sadaya Kategori
EN

Tentang Kami

Imah>Tentang Kami

Ngeunaan Hunan Nanoradar Science and Technology Co., Ltd:
Nanoradar didirikeun taun 2012 anu khusus pikeun ngembangkeun, ngahasilkeun sareng ngajual radar gelombang millimeter pikeun kaamanan, UAV, Automotive, Smart Traffic sareng aplikasi industri anu sanés, sensor radar urang ngaliput 24GHz, 77GHz sareng 79GHz, urang hasil dikembangkeun 10+ model MMV produk radar anu utamina dumasarkeun kana sinar sistem MIMO sareng téknologi radar kognitif.
Sensor radar Nanoradar ngadeteksi rentang nyaéta 30-450méter, akurasi na dugi ka 85% pikeun radar kaamanan pikeun ngaidentipikasi manusa, produk urang jual panas di Amérika Serikat, Koréa, The United Kingdom, Perancis jsb Nanoradar mangrupikeun hal anu penting Pabrik radar MMV di Cina.

Lini produk Nanoradar kalebet:
Séri 1. 24 / 77GHz sensor calana sareng anteneu
2. Laluar lalulintas: multi-jalur / alat kacepetan radar multi-target sareng aliran radar lalu lintas
3. Radar Kaamanan: Daérah serialization sareng radar panjagaan luhurna sareng pertengahan
4. Mobil Radar: SRR sareng LRR radar pikeun nyumponan paménta kaamanan mobil aktif sareng autopilot
5. Radar kendaraan udara anu teu kabeneran: altimeter radar UAV sareng radar anti tabrakan
6. Kapal kapal unmanned: pikeun nyayogikeun radar kapal anu teu dicegah