Të gjitha kategoritë
EN

Aplikime

UAV

Radari MMW po bëhet një domosdoshmëri për çdo UAV që kryen ngritje dhe ulje autonome. Radari Altimetër është i optimizuar për ndjekjen e terrenit që zakonisht kërkohet për UAV bujqësore me precizion dhe radari i shmangies së përplasjes është kryesisht i kërkuar në shumicën e UAV industriale. Radari MMW është krijuar për të punuar në një mori ambientesh, nga terreni malor te kulmet e pemëve, rëra në ujë.