Të gjitha kategoritë
EN

R&D

home>Rreth nesh>R&D

Nanoradar ka ndërtuar një sistem të plotë kërkimor dhe një ekip të fortë kërkimor shkencor dhe ka kryer kërkime të thelluara në fushën e radarëve me valë milimetër, antena inteligjente dhe të tjerë. Ai ndërmerr 2 projekte të financuara nga qeveria në të gjitha nivelet dhe ka fituar një numër patentash, të drejta të autorit të softuerit dhe arritje të tjera teknologjike. 


Me konceptin e kërkimit shkencor të zhvillimit të teknologjisë, angazhimin për aplikim, vetë-përmirësimin, përpjekjen për më të mirën dhe laboratorët e saj shoqërues me universitete të njohura dhe qendra kërkimore, kompania delikate për zhvillimin dhe kërkimin e teknologjive kryesore në industrinë e radarëve, dhe industrializimi në fushat e transportit, sigurisë, elektronikës automobilistike, mjeteve ajrore pa pilot dhe fushave të tjera të aplikimit. 


Teknologjia Nanoradar vazhdon hapin me kërkesën e tregut, kryen mësime të thella për civilizimin e teknologjisë së radarëve dhe i përmbahet strategjisë së zhvillimit të integrimit të ndërmarrjeve, universiteteve dhe institutit kërkimor, për të promovuar zhvillimin me inovacion.