Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

home>Rreth nesh>Lajme

Deri në 90m —— Gjenerata e Re 77Ghz MMW Pengesë e Shmangies Pengesë për UAV nga Nanoradar

Koha: 2018-11-14 Goditjet: 104

Vitet e fundit, UAV është futur në bujqësi, energji elektrike dhe industri të tjera të veçanta me rritje të kërkesës. Sidoqoftë, shmangia automatike e përplasjes është problemi më i gjatë i UAV në zbatimin e tij praktik. Sistemi i saktë i shmangies së pengesave autonome UAV mund të minimizojë aksidentin e dëmtimit të UAV, duke dëmtuar njerëzit dhe përplasjen e ndërtesave të shkaktuara nga funksionimi i papërshtatshëm dhe problemet e shikimit.

Për të përmbushur kërkesat urgjente të tregut, Nanoradar ka ndërtuar një zbulim në kohë reale radar me valë milimetër me rreze të dyfishtë 77GHz --- MR72 për shmangien e pengesave UAV. Isshtë i përshtatshëm në shmangien automatike të pengesave për fluturime autonome UAV dhe lundrim me pika fikse në të gjitha motet, të gjitha kohërat dhe të gjitha terrenet. MR72-UAV mbështet prodhimin e njëkohshëm të distancës, shpejtësisë dhe informacionit të këndit deri në 50 të synuar. I veçuar me kosto të ulët, saktësi të lartë, konsum të vogël dhe të lehtë dhe të ulët të energjisë, MR72-UAV është i zbatueshëm në bujqësi, energji, industri, aeroplan të vogël dhe fusha të tjera.

Pse të zgjidhni radarin për shmangien e përplasjes së valës milimetrike MR72-UAV 77GHz nga Nanoradar?

* Distanca e gjatë e zbulimit: deri në 90 metra për RCS 5 target të synuar dhe 40m për linjën e tensionit të lartë;

* Saktësi e lartë e zbulimit: Krahasuar me radarin 24GHz, rezolucioni i rrezes së radarit është përmirësuar deri në tre herë, dhe performancë më e mirë për aftësinë e njohjes së pengesave;

* Rreze dyfishe Modaliteti i punës në të njëjtën kohë: FOV i gjerë në modalitetin me rreze të shkurtër; distanca e gjatë e zbulimit në modalitetin e intervalit;

* Këndi i lartësisë së modalitetit të rrezes mesatare është 15.6 °, e cila zvogëlon ndërhyrjen e rrëmujës në tokë kur qëndrimi i UAV-it anon;

* Aftësi e fortë kundër ndërhyrjes: nuk ndikohet nga drita, moti, mjedisi, zhurma dhe ndërhyrjet elektromagnetike të mjeteve ajrore pa pilot;

* Madhësia kompakte: Radari i shmangies së pengesave 77GHz MMW është i përmasave të vogla, i përshtatshëm për aplikime të ndryshme;

Shembull testimi i MR72-UAV nga Nanoradar

Parametri teknik MR72-UAV

Skenarët e aplikimit

Rreth Nanoradar

Nanoradar është themeluar në vitin 2012 i cili është i specializuar në zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e radarit të valëve milimetër për sigurinë, UAV, Automotive, Smart Traffic dhe aplikacione të tjera industriale, të cilat mbulojnë 24GHz, 77GHz dhe 79GHz senator të radarit. Ne kemi zhvilluar me sukses 10+ modele produkte radarësh MMV të cilat kryesisht bazohen në rrezet e sistemit MIMO dhe teknologjinë njohëse të radarit. Gama e zbulimit të sensorit të radarit të Nanoradarit mbulon 30-450metra. Saktësia është deri në 85% për radarët e sigurisë për të identifikuar këmbësorët. Si prodhuesi kryesor i radarit MMV në Kinë, produkti Nanoradar është shitje e nxehtë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Kore, në bashkimin e Mbretërisë, Francës etj.PREV: Pse është sistemi i mbikëqyrjes me video radar kaq popullor kohët e fundit

NEXT: 'Përparim i Ri, Nivel i Ri' Nanoradar Lëshoi ​​Radar Altimetër 200 Metra