Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

home>Rreth nesh>Lajme

Nanoradar u shpërblye si një nga prodhuesit kryesorë të radarëve në qarkun Changsha Hi-tech

Koha: 2017-01-01 Goditjet: 41

Zona e teknologjisë së lartë Changsha mbajti punën ekonomike dhe konferencën e pavarur promovuese inovative më 1 Mars 2016, duke shpërblyer ndërmarrjet që kontribuan në zhvillimin ekonomik, promovuan cilësinë e zhvillimit, investuan në kërkimin shkencor dhe zhvillimin, u bënë aleanca e inovacionit të teknologjisë së industrisë, deklaroi patentat e shpikjeve vendase dhe markat e ndërtuara etj., shpërbleheshin veçanërisht ato që dhanë kontribut të madh në zhvillimin ekonomik dhe social të zonës së teknologjisë së lartë.

Që nga themelimi i saj, Nanoradar zhvillohet me shpejtësi dhe bën arritje të mëdha në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe tregtimin në serinë e produkteve inteligjente të sensorit të radarit mmw, i cili vlerësohet shumë nga zona Hi-tech. Patenta kryesore në fushat mmw renditet nanoradar në mesin e ndërmarrjeve të përparuara me patenta shpikje vendase.

Sigurisht, bazuar në teknologjinë e saj thelbësore, Nanoradar do të ofronte produkte dhe shërbime më profesionale për klientët tanë. Afër kërkesës së tregut, duke iu përmbajtur strategjisë së prodhimit dhe zhvillimit, duke promovuar zhvillimin me anë të inovacionit, Nanoradar do të jepte një kontribut më të madh në transformimin ekonomik dhe përmirësimin.


PREV: Mirë se vini përfaqësues nga BCG & LG për të vizituar Nanoradar

NEXT: NHTSA ose do të azhurnojë standardin e vlerësimit të sigurisë me pesë yje: Zbulimi i pikës së verbër BSD ose do të jetë standard