Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

home>Rreth nesh>Lajme

Nanoradar fton partnerët të bashkohen me ne në CPSE 2019 në Shenzhen të Kinës

Koha: 2020-01-14 Goditjet: 71

"Siguria" është një temë e përjetshme për kompanitë e makinave dhe konsumatorët. Siguria e automjeteve të rënda është më e rëndësishme se ajo e automjeteve të zakonshme. Në Evropë, qeveria do të pajisë makina të pastra, rezervuarë vaji dhe rezervuarë të lëngshëm me sistem radar anti-përplasje dhe sistem video. Në Kinë, me imazhin financiar, njerëzor dhe të korporatave të dëmtuara nga aksidenti i sigurisë së makinave speciale, gjithnjë e më shumë pronarë të bizneseve kanë kuptuar rëndësinë e radarit të sigurisë në sigurinë e automjeteve të rënda.

Zgjidhja "1 + N" për shmangien e përplasjes së pajisjeve të rënda, të cilat instalojnë një distancë të gjatë 77GHz përpara dhe disa pjesë pranë, mund të realizojnë funksionet FCW, RCW 、 BSD / LCA. Vështirësia e parandalimit të përplasjes në hartimin e sistemit ADAS të automjeteve të rënda me shpejtësi të ulët është zgjidhur.

Kjo skemë mund të konfigurohet në mënyrë fleksibile sipas zonës së mbulimit, dhe niveli i alarmit të rrezikut mund të vendoset sipas distancës, duke siguruar paralajmërim të hershëm audio dhe fotoelektrik, i cili mund të eliminojë në mënyrë aktive rreziqet e fshehura, të parandalojë aksidentet dhe të sigurojë sigurinë.

SR73-F është radari më i fundit 77GHz me rreze të shkurtër kundër përplasjes. Antena përvetëson modelimin e marrësve të shumëfishtë të shumëfishtë dhe daljeve 64 synimeve në të njëjtën kohë, me një distancë zbulimi prej 40 metrash, zbulimin e Këndit prej 120 ° dhe saktësinë e këndit prej 0.5 °.

Ajo paraqitej me madhësi të vogël, kënd të madh, anti-ndërhyrje të fortë, stabilitet të lartë, integrim të lehtë dhe performancë me kosto të lartë.

Mund të plotësojë kërkesën në rritje të shpejtë për ndihmë sigurie në fushën e pajisjeve të rënda dhe robotëve me shpejtësi të ulët.


Nanoradar, e themeluar në vitin 2012, është e specializuar në zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e radarit të valëve milimetër për sigurinë, UAV, automobilistik, trafik inteligjent dhe aplikime të tjera industriale. Produktet tona mbulojnë brez frekuencash 24GHz, 77GHz, 79GHz. Ne kemi zhvilluar me sukses 10+ modele produkte të radarëve MMW. Gama e zbulimit të radarit të Nanoradarit mbulon 30-450 metra. Saktësia është deri në 85% për radarët e sigurisë për të identifikuar këmbësorët. Si prodhim kryesor i radarit MMW në Kinë, produktet Nanoradar gjithashtu pranohen mirë në tregun e huaj si SH.B.A., Kore, MB dhe Francë etj.

PREV: Nanoradar fton partnerët të bashkohen me ne në CPSE 2019 në Shenzhen të Kinës

NEXT: Asnje