Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

home>Rreth nesh>Lajme

Engine Motori Altimetër】 Nanoradari lëshohet: MUND të ndërfaqen UAV lartesuesi UAV radari milimetër-valë

Koha: 2018-01-09 Goditjet: 98

Në mënyrë që të përmbushë më mirë nevojat e ndryshme të konsumatorëve dhe të përshtatet më mirë me mjedisin kompleks, Nanoradar lëshoi ​​ndërfaqen CAN me lartësi radiometër me lartësi milimetër NRA24, NRA24 i ri mbështet dy lloje ndërfaqesh, klientët mund të zgjedhin para se të blejnë. Shuma e aftësisë Anti-ndërhyrje të radarit të protokollit CAN është më e mirë, distanca e transmetimit më larg.

CNjë parametër radari valë milimetër ndërfaqe

NRA24 është një radar altimetër për përcjelljen e terrenit i krijuar për UAV. NRA24 përdor një brez frekuence ISM 24GHz për të matur ndryshimet në shpërndarjen e lartësisë duke transmetuar sinjale FMCW. NRA24 përmban imunitet jashtëzakonisht të lartë ndaj ndërhyrjeve dhe një saktësi maksimale prej ± 0.02 milion. Dizajn i lehtë, mund të depërtojë në mjegull, tym, pluhur. Ka karakteristikat e përmasave të vogla, shkallës së lartë të integrimit dhe ndjeshmërisë së ndjeshme. Mund të realizojë aplikime për motin, ditën dhe të gjithë terrenin dhe përdoret gjerësisht në UAV / UAS, helikopterë dhe anije ajrore.

Fluturimi në kohë reale

Matni saktë distancën

shfaqje fotografike e produktit

Sensori NRA24 MUND ndërfaqja e rrjetit të komunikimit të ndjekë specifikimin ISO11898-2, transmetimin e të dhënave më të qëndrueshme, shpejtësinë e komunikimit 500Kb / s. Ndërfaqja e komunikimit të jashtëm universal për integrim të lehtë me kompjuterin pritës ose modulet e tjerë ADAS. Dizajni URAT i pajtueshëm me ndërfaqen, marrëveshja për të mbështetur nevojat e klientit. 


Përparësitë e altimetrit të protokollit MUND:

1. Përdorimi i strukturës së kornizës së shkurtër, numri efektiv i bajtëve për kornizë është 8, probabiliteti i ndërhyrjes është i ulët

2. distanca e transmetimit, mundësia më e largët mund të jetë 10Km, 1Mbps distancë e komunikimit me shpejtësi deri në 40m

3. Përdorimi i komunikimit serik me dy tela, aftësia e zbulimit të gabimit, mund të funksionojë në një zhurmë të lartë

4. Çdo kornizë e të dhënave ka një kontroll CRC dhe masa të tjera të zbulimit të gabimeve për të siguruar besueshmëri të lartë të transmetimit të të dhënave, të përshtatshme për përdorim në mjedis me ndërhyrje të lartë


PREV: Drejtori i Përgjithshëm i Nanoradar Technology Zhou Quentin: Shërbimet e transportit pjesa më e madhe e sensorit të radarit me valë milimetër 24GHz në katër tregje kryesore të synuara

NEXT: Nanoradar Altimetër Marshimi në Sektorin e Aviacionit të Përgjithshëm të Amerikës