Të gjitha kategoritë
EN

Mbështetje për dizajnin

home>mbështetje>Mbështetje për dizajnin

Ndikimi më i madh në performancën, cilësinë dhe koston e produktit është modeli origjinal. Të gjitha ekipet e teknologjisë Nanoradar janë përqendruar në kuptimin e nevojave dhe produkteve tuaja.


Shërbime mbështetëse të dizajnit që kursejnë kohë

Stafi ynë teknik ka një përvojë të pasur për të ofruar shërbime këshilluese mbi faktorët e kostos së produktit dhe teknologjisë dhe për të siguruar komente mbi opsionet e dizajnit, përzgjedhjen e materialit, rregullat e dizajnit, prodhueshmërinë, koston e zgjidhjeve të ndryshme, vlerësimin e performancës së produktit dhe më shumë. Ju mund të komunikoni me na shpejt me anë të telefonit, postës elektronike ose takimit drejtpërdrejt për të shkurtuar ciklin e zhvillimit, duke e bërë më të lehtë për ne që të sigurojmë mbështetje në kohë reale dhe të thelluar për t'ju ndihmuar në mënyrë efikase nga dizajni i konceptit te shpërndarja e produktit.


Konsumatori vendosi të zhvillojë qëllimin

Uebfaqja e Teknologjisë Nanoradar tregon vetëm 30% të zhvillimit të tërë të produkteve, 70% e prodhimit tonë serik janë zgjidhje të cilat ne i kemi zhvilluar së bashku me klientët tanë veçanërisht për aplikimin e tyre në radar. Kur produkti standard nuk mund të plotësojë nevojat e klientit, nevojat speciale të personalizimit erdhën në ekzistencë. Së pari do të bazohemi në kërkesën e klientit për simulim të fizibilitetit, pasuar nga simulimi i qarkut dhe antenës, simulimi i dizajnit, tha se i gjithë projekti në thelb është i përfunduar.

Ne gjithashtu sigurojmë shërbime të ngulitura të zhvillimit të softverit për të përmbushur kërkesat e klientëve për distancën e zbulimit, rezolucionin dhe përmirësime të tjera.


Përdorni të gjithë ekspertizën tonë për t'ju ndihmuar

Që nga fillimi i kompanisë, kompania jonë me teknologjinë më të përparuar dhe cilësinë e produktit të besueshëm, rritje për udhëheqësin e radarit me valë milimetër 24GHz, dhe në mënyrë aktive të hulumtojë dhe të hyjë në radarin e valës milimetër 60GHz, 77GHz. Nanoradar ka një ekip inxhinierësh me përvojë dhe me shumë imagjinatë, të cilët kanë njohuri të thella për dizajnin e antenës, teknologjinë RF, teknologjinë dixhitale të radarëve, inxhinierinë elektronike, shkencën kompjuterike dhe teknologjinë e rrjetit. Kompania luan plotësisht potencialin e ekipit për t'i shërbyer mjeteve ajrore pa pilot, automobilistik, transport inteligjent, industriale, pajisje inteligjente, siguri dhe fusha të tjera, për radarët e valëve milimetër të klientit punë me porosi private ka qenë gjithmonë përpjekje e pandërprerë!