Të gjitha kategoritë
EN

Profili i kompanisë

home>Rreth nesh>Profili i kompanisë

Rreth Hunan Nanoradar Science and Technology Co, Ltd:
Nanoradar është themeluar në 2012 i cili është i specializuar në zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e radarëve të valëve milimetër për siguri, UAV, Automotive, Trafik i Zgjuar dhe aplikacione të tjera industriale, sensori ynë i radarit po mbulon 24GHz, 77GHz dhe 79GHz, ne jemi zhvilluar me sukses 10+ modele MMV produkte radari i cili bazohet kryesisht në rrezen e sistemit MIMO dhe teknologjinë njohëse të radarit.
Diapazoni i zbulimit të sensorit të radarit të Nanoradar është 30-450metra, saktësia është deri në 85% për radarin e sigurisë për të identifikuar njeriun, produkti ynë po shitet nxehtë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Korenë, Mbretërinë e Bashkuar, Francën etj. Prodhimi i radarëve MMV në Kinë.


Linja e produkteve Nanoradar duke përfshirë:
1. seri 24 / 77GHz sensorë inteligjentë dhe antenave
2. Radari i trafikut: Pajisja e radarit me shumë korsi / multi-target dhe radari i rrjedhës së trafikut
3. Radari i sigurisë: zona e serializimit dhe radari i mbikqyrjes në lartësi të ulët dhe të mesme
4. Radari i automobilave: Radari SRR dhe LRR për të përmbushur kërkesën e aplikimit të sigurisë aktive të automjeteve dhe autopilotit
5. Radari i mjeteve ajrore pa pilot: Altimetri i radarit UAV dhe radari anti-përplasje
6. Aplikimi i anijes pa pilot: të sigurojë radar të shmangies së anijeve pa pilot