Të gjitha kategoritë
EN

Historia e kompanisë

home>Rreth nesh>Historia e kompanisë

2018

Nanoradar ka kaluar certifikimin ISO9001 dhe ka krijuar një sistem standard të menaxhimit të cilësisë. MR72 dhe MR76 - 77GHz radar me cilësi të lartë MMW fillojnë prodhimin e grumbullimit të vogël.

2017

Kompania kaloi çertifikimin e RoSH, produktet përputhen me standarde të industrisë së kontrollit toksik, të rrezikshëm ose elementë, duke përdorur premisat e plotësimit të kërkesave të procesit, përdorimin e toksicitetit jo toksik, të padëmshëm ose të ulët, dëm të ulët, të lehtë për tu degraduar, të lehtë për program riciklimi. Kompania prezantoi produkte të zgjuar rajonalë të radarit të sigurisë NSR100W, NSR300W, me cilësi të lartë makina me zbulim të radhës spot të verbër CAR28T.

2016

Kompania është e çertifikuar nga ISO / TS16949: 2009.TS16949 është sistemi i menaxhimit të cilësisë - prodhimi i industrisë së automobilave dhe shërbimeve të lidhura me organizimin dhe zbatimin e kërkesave speciale ISO9001 për shkurt.Nanoradar prezantoi produkte të reja NRA24, SP25, SP70T, CAR25T, CAR150 në treg, zhvilloi në mënyrë aktive radar 77GHz milimetër me valë. Dhe gradualisht vendosni një marrëdhënie bashkëpunimi me ndërmarrje të njohura.

2015

Antena e vetë-zhvillimit u shfaq në treg me shumicë. SP70 dorëzohet në treg. Projekti CAR70 themeluar.

2014

Dorëzohet antena e radarit të Trafikut TSR100, radari i sigurisë NSR100. Sistemi inteligjent i kontrollit të dritës së ngritur.

2013

Projekti Spexer200 u krijua. Kërkimi dhe zhvillimi në algoritmin e radarit me valë milimetër, hulumtimi i antenës.

2012

Kompania është themeluar për të kryer parashikimin e radarit milimetër-valë dhe analiza teknike të lidhura me valë milimetër.