сите категории
EN

Производи

Novasky Radar Life детектор систем –DN-IV

Движење на целта Забрза Растојание Лидерство Азимут

DN-IV новата генерација со дводимензионален радарски детектор за живот за позиционирање е радар за откривање живот со ниска фреквенција MIMO архитектура, лансиран од Новаски за брзо пребарување и лоцирање живи организми во сцените на катастрофи, како на пр. земјотрес и свлечиште. Уредот ја прифаќа технологијата MIMO и ја има предноста на силната способност за пенетрација и силната способност за позиционирање во реално време за урнатините. Може истовремено да добие дводимензионални координатни информации за повеќе заробени човечки цели во областа за откривање, што е погодно за точно спасување на спасување на лице место. Може да се користи нашироко во задачите за пребарување и спасување во индустрии како што се гаснење пожари, тим на USAR, земјотрес, цивилна одбрана, електрична енергија, нафта, петрохемиски и други индустрии.

Серија :

Радарски систем за детектор на живот

Апликација:

Стабилизирање возила за само секунди Силна продорност Чувствителна Одлични перформанси Точни Лесни за употреба Лесни

карактеристики:

РадарСистемuwbMIMOсистемрадар
антенатипПодобренасредно-спојувањеuwbантена
работафреквенција400MHz
ОткривањережимВо реално времедводимензионалнипозиционирање,три-димензионаленпозиционирање,

истовременодетекцијаofсе движат статичкиповеќецели
БроевиOfОткриеноЦели≥3
ПродоренматеријалиНеметалматеријаликакобетон, почва, карпи, дрво наматеријалсонискаводасодржина
ОткривањеАгол120 °
Преку ѕидОткривањеРастојаниеЅиддебелина20 ~ 58cm

ОткривањерастојаниеСтатичниобјекти:≥20m


Преселбаобјекти:≥25m
Далечински управувачРастојаниеInотворипростори:≥100m
ОткривањеточностРадијална:≤0.3m,Тангенцијално:≤0.5m
СкенирајтеИПокажи

Скенирајтенарадарпокриеностобласт, прикажувањенаУтврдивмеживотдвижење статичкибеаonнаекрансо различна графика

ОперативниСистемАндроид
работатемпература-20~ 60
димензија&тежинаКомпонентиРадарДомаќинотТри-доказиндустрискиодделениеПАД
големина640 330 × × 160mm200 136 × × 21mm
Тежина5.8кг0.65кг
Долгорочнитеработивреме


спецификации
Контактирајте нѐ

ПРЕВ: Никој

СЛЕДНО: Novasky Radar Life детектор систем –DN-III+