сите категории
EN

Производи

Novasky Handheld Through wall систем – CEM400

Движење на целта Забрза Растојание Лидерство Азимут

CEM400 е 3D сликање преку ѕиден радар, специјализиран за собирање во реално време и точна интелигенција на живи објекти од зад цврсти ѕидови или бариери за да му помогне на извршителот на мисијата да го одреди неопходното тактичко планирање со клучни информации, вклучително и животно присуство и на подвижна и на статична цел. целна локација, целни броеви, патека за движење на целта, внатрешна структура на зградата. CEM400 доставува критични информации за мисијата кога и каде е потребно, обезбедувајќи невидена свесност за ситуацијата, која може ефективно да го намали ризикот од жртви на борбениот персонал, да спроведе тактички напади и да ја подобри стапката на успех на борбените мисии. Применливо е за различни итни случаи за пребарување и борбени мисии со висок ризик што ги носат полицијата, вооружените сили, агенциите за спроведување на законот, организациите за пребарување и спасување итн.

Серија :

Преку ѕиден радарски систем

Апликација:

урбана улична битка, јавна безбедност и антитерористичка, спасување заложници и откривање луѓе во затворен простор

карактеристики:

Обезбедува тридимензионални координати и статус на целта, прикажување во реално време на една цел

и мулти-цел во статични или подвижни

Брзо откривање на стартување и прикажување и на подвижна и на статична цел во живо во реално време

Може да детектира жив предмет зад ѕид/бариера од заеднички градежен материјал

Безжичен далечински управувач и дисплеј за непостојана работа, што ја подобрува безбедноста на операторот

Изградбата на внатрешна структура и мапирање на распоред помага во анализата на ситуацијата и околината

свест

Нивото на заштита, перформансите против паѓање, високи и ниски температури се во согласност со GJB150A-2009

спецификации
Спецпараметар
ПродоренматеријалиБетон,армиранобетон,цемент,гипс,мешанитула,
дрво,кирпич,штуко другине-менталенстандардзграда
материјал
Откривањеопсег20 m (статичкиживеатобјект)
30 m (движеживеатобјект)@37cmтула&бетонѕид
FOV120 °inАзимут,90 °inВисина
Покажимодел3 г.2 г.странапоглед,целниЛокација висина
ориентацијаточноста<3 °
резолуцијатаОпсег:10cm,преминеопсег:30cm@10m
димензија тежина560×540×120 mm, 7 kg
заштитаодделениеIP67


Контактирајте нѐ

ПРЕВ: Novasky Radar Life детектор систем –DN-III+

СЛЕДНО: Novasky Handheld Through wall систем – CEM200