сите категории
EN

Производи

Novasky Handheld Through wall систем – CEM200

Движење на целта Забрза Растојание Лидерство Азимут

CEM200 2D Through-Wall Radar (TWR) е дизајниран да ги исполни барањата за урбана улична битка, јавна безбедност и антитероризам, спасување заложници и откривање луѓе во затворени простории. Може брзо да ја скенира и открие непознатата област за прецизно да ја лоцира целната позиција и да ги каже целните броеви. Се одликува со висок степен на заштита, мала големина, мала тежина, лесно ракување, добра преносливост, силна продорност и брз одговор, поддршка приказ на поделен екран за примена на повеќе мисии, главно користени од полиција, вооружена полиција, армија, војска, пожарникар, спасување тим.

Серија :

Преку ѕиден радарски систем

Апликација:

урбана улична битка, јавна безбедност и антитерористичка, спасување заложници и откривање луѓе во затворен простор

карактеристики:

Лесен и компактен пакет со ранец за поддршка

Ултра широк опсег, MIMO архитектура, дизајн со висока резолуција, попрецизно позиционирање

Може да детектира жив објект зад ѕид/бариера од заеднички материјал

Истовремено откривање и прикажување на ≥ 5 цели

Изградбата на внатрешна структура и мапирање на распоред помагаат во анализа на ситуацијата и свесност

Во согласност со стандардот за дизајн GJB150A-2009, максимално ги исполнува барањата за мисијата

состојба

Безжичниот далечински управувач за откривање и прикажување, самостоен екран поддржува тактичка апликација за долгогодишно следење и синергетско набљудување

спецификации
ПредметиТехничкаПараметар
ОткривањережимВо реално времедводимензионалнипозиционирање,истовременодетекцијаofсе движат статичкицели
ПродоренматеријалиБетон,армиранобетон,цемент, гипс,мешанитула,дрво,кирпич,штуко другине-менталенстандардзградаматеријал
ОткривањеОпсег20 m (статичкиживеатобјект));30 m (движеживеатобјект)@37 смтула и бетонѕид
FOV120 °inАзимут,90 °inВисина
заштитаодделениеIP67
РаботноТемп-20 50 ℃ ~ +
димензија340x247x130mm
Тежина3 кг


Контактирајте нѐ

ПРЕВ: Novasky Handheld Through wall систем – CEM400

СЛЕДНО: Novasky Handheld Through wall систем – CEM100