сите категории
EN

Производи

Novasky Handheld Through wall систем – CEM100

Движење на целта Забрза Растојание Лидерство Азимут

CEM100 рачен преку ѕиден радар е уред за откривање на витален знак базиран на UWB радарска технологија и биомедицинска инженерска технологија. Овој производ ги има предностите на малата големина, малата тежина, лесен за носење и поддржува безжичен далечински управувач. Може да открие повеќе цели зад ѕидови или во урнатини на згради и да го прикаже растојанието на целта во реално време, што е широко користено во задачи за откривање и пребарување во итни случаи во специјални индустрии како што се гаснење пожари, вооружена полиција, гранична одбрана, улични борби за да се постигне брза цел. пребарување и позиционирање.

Серија :

Преку ѕиден радарски систем

Апликација:

урбана улична битка, јавна безбедност и антитерористичка, спасување заложници и откривање луѓе во затворен простор

карактеристики:

Мала тежина и компактен, рачен дизајн

Откривање и прикажување во реално време на движење истатични цели

Може да детектира жив објект зад ѕид/бариера назаеднички материјал

Откривање на најмногу до 3 цели иприкажување истовремено

Поддршка за откривање и предупредување за исклучување на екранот, намалувањеризикот на операторот

Обезбедете јасни и интуитивни резултати за откривањеза креирање стратегија

Безжичниот далечински управувач за откривање и прикажување, самостоен екран поддржува тактичка применаза долгогодишно следење и синергичнонабљудување

Усогласете се со стандардот за дизајн GJB150A-2009, максимално исполнувајќи ги барањата за мисијата

Состојба

спецификации

Spec.

Параметар

Продорни материјали

Бетон, армиран бетон, цемент, малтер, мешана тула,

дрво, кирпич, штуко и друга нементална стандардна градба

материјал

Опсег на откривање

20 m (статички жив објект)

30м (жив предмет што се движи) ѕид со дебелина од 37cm

FOV

120° во Азимут, 90° во височина

Модел на приказ

Присуство на статични и подвижни цели, количина и во реално време

растојание

Откривање на повеќе цели

≥3

димензија

255 × 95 × 55 mm, 800 g

Заштита степен

IP67


Контактирајте нѐ

ПРЕВ: Novasky Handheld Through wall систем – CEM200

СЛЕДНО: Никој