сите категории
EN

апликации

UAV

Радарот MMW станува задолжителен за секој авион кој врши автономни полетувања и слетувања. Алдаметарскиот радар е оптимизиран за следење на теренот, најчесто потребен за прецизно земјоделско летало, а радарот за избегнување на судир е во голема мера потребен во повеќето индустриски авиони. Радарот MMW е дизајниран да работи во мноштво средини, од планински терен до крошни на дрвја, песок до вода.