сите категории
EN

Производи

Систем за надгледување на видео на радар NSR100WVF

Движење на целта Забрза Растојание Лидерство Азимут

Nanoradar NSR100WVF е систем за интелигентни предупредувања за радар и видео фузија. Системот дава рано предупредување кога целта влегува во зоната на заштита, во меѓувреме, позиционирање на целта со откривање на растојание, агол и брзина. По двојната ревизија на технологијата за видео анализа и алгоритмот на АИ, системот ќе утврди дали целта треба да се предупреди или не. Овој систем реализира фузија на радарот и визуелниот сигнал, што високо ги интегрира активното откривање, висока чувствителност на радарната технологија со анализа на видео интелигенција. Во голема мерка ја подобрува ефикасноста на системот за откривање и идентификација на целта. Со својата единствена технологија на радарска видео-фузија, NSR100WVF широко се користи во затвори, плоштади, морски пристаништа, нафта и други критични области.

Серија :

24GHz MMW радар

Апликација:

Воена периметарска одбрана, заштита на затворен периметар, мониторинг на периметарот на нафта, безбедност на периметарот на аеродромот, фузија со повеќе сензори

карактеристики:

Систем за видео надзор со радарски широк простор, формирајќи тродимензионално решение за заштита

Проактивно откријте и добијте ја целната позиција, растојание и други информации со СЛЕZЕЕ и идентификација на фотоапаратите

Прилагодливост на силни средини; целодневна и целата временска операција

Добра компатибилност, лесна за интеграција

Ethernet интерфејс

IP66

RoHS

спецификации
Контактирајте нѐ

ПРЕВ: Периметарски радарски видео систем NSR100VF

СЛЕДНО: Систем за надгледување на видео на радар NSR300WVF