сите категории
EN

Производи

Периметарски радарски видео систем NSR100VF

Движење на целта Забрза Растојание Лидерство Азимут

Нанорадар NSR100VF е интелигентен систем за предупредување за радари и видео фузии. Системот дава рано предупредување кога целта влегува во заштитната зона, во меѓувреме, позиционирајќи ја целта со откривање на неговата оддалеченост, агол и брзина. По двојна ревизија на технологијата за видео-анализа и алгоритмот за AI, системот ќе утврди дали целта треба да се предупреди или не. Овој систем реализираше фузија на радар и визуелен сигнал, кој високо ги интегрира активното откривање, високата чувствителност на радарската технологија со анализата на видео интелигенција. Тоа во голема мера ги подобрува откривањето на целта и перформансите на идентификација на системот. Со својата единствена радарска технологија на видео-фузија, NSR100VF е широко користен во затворите, плоштадите, морските пристаништа, постројката за нафта и другите критични области.

Серија :

24GHz MMW радар

Апликација:

Воена периметарска одбрана, заштита на затворен периметар, мониторинг на периметарот на нафта, безбедност на периметарот на аеродромот, фузија со повеќе сензори

карактеристики:

Периметарски радарски систем за видео надзор, формирајќи тридимензионално решение за заштита

Проактивно откривање и добивање на целната позиција, далечина и други информации со видео надзор

Прилагодливост на силни средини; целодневна и целата временска операција

Добра компатибилност, лесна за интеграција

IP66

Ethernet интерфејс

RoHS

спецификации
Контактирајте нѐ

ПРЕВ: Интелигентен систем за безбедност со фузија со периметар со повеќе сензори-SP150VF

СЛЕДНО: Систем за надгледување на видео на радар NSR100WVF