сите категории
EN

Производи

Периметарски радарски систем NSR60W

Движење на целта Забрза Растојание Лидерство Азимут

NSR60W е радарски сензор со краток домет на ISM опсег од 60 GHz развиен од Hunan Nanoradar Science andT echnology Co., Ltd., кој е наменет за откривање на упад на периметар/површина. Има максимален опсег на откривање од 60 метри, опремен со мала големина, висока чувствителност, мала тежина, отворена за интеграција. Во рамките на нејзината покриеност за откривање, секоја цел на упад автоматски ќе биде откриена и следена. Радарот може да даде агол на целта, растојание и траекторија на цел на упад.

Серија :

60GHz MMW радар

Апликација:

Радарски видео фузија систем Периметарска заштита за станбена вила, железнички станици, магацин и клучни објекти

карактеристики:

Со работна фреквенција од 60GHz опсег за откривање на подвижни цели

Способен да открие подвижни цели со исклучително мала брзина и да ги филтрира мешањето на растенијата и дрвјата

Способен да открие информации за азимут / опсег за објектот

Класа на заштита: IP66

спецификации

ПАРАМЕТЕР

УСЛОВИ

MIN

TYP

MAX

ЕДИНИЦИ

Карактеристики на системот

Пренесувајте фреквенција


61.2


61.5

GHz

Излезна моќност (EIRP)22dBm


dBm

Тип на модулација


FMCW


Стапка на ажурирање


10

Hz

Комуникациски интерфејс


RJ45/RS485


Карактеристики на растојание / брзина

Опсег на растојание

1dBsm (Movingtarget)


≤60m


m

Опсег на брзина


0.5


30

m / s

Карактеристики на антената

Ширина на зракот / TX

Хоризонтална (-6dB)

-60


60

deg

Кота (-6dB)

-11


11

deg

Други карактеристики

напон на напојување12


DC

Тежина750г


g

Димензии на преглед


149.5*125.5**45.2мм

mm


Контактирајте нѐ

ПРЕВ: Никој

СЛЕДНО: X Band Радар за надгледување на земјата-NSR1000W