сите категории
EN

Производи

Земјен надзор Радар NSR100W

Движење на целта Забрза Растојание Лидерство Азимут

Интелигентен моностатски радар NSR100W за регионална безбедност, е еден радарски сензор за k-band развиен од Хунан Нанорадар наука и технологија копродукции, ООД, чија цел е примена на регионална безбедност и е еден од сериите на high-end производи на NSR. NSR100W користи технологија на еден пулс и технологија на модулација со ниска моќност FMCW, со аголна резолуција со висока прецизност, можности за мерење со многу мала брзина и прецизна можност за опсег. Може да се ослободи од мешањето на дрвјата со обработка на сигналот и препознавање на моделот. Затоа, таа е високо интелигентна и прецизна опрема за аларм.

Серија :

24GHz MMW радар

Апликација:

Регионална безбедност

карактеристики:

Работете во опсегот 24GHz за откривање на цели што се движат

Способен да открие подвижни цели со исклучително мала брзина и да ги филтрира мешањето на растенијата и дрвјата

Способен да открие информации за азимут / опсег за објектот

Класа на заштита: IP66

Со етернет интерфејс и PoE

RoHS согласност

спецификации
ПАРАМЕТЕРУСЛОВИMINTYPMAXЕДИНИЦИ
Карактеристики на системот
Фреквенција на пренесување 
24.05
24.2GHz
Излезна моќност (EIRP)

 <100 mW (20 дБм)

Модулација тип
FMCW
Ажурирање стапка
8Hz
Комуникациски интерфејс
Етернет
Карактеристики на откривање на далечина / брзина
Опсег на растојание@ 0 dBsm1
100 (човечки)m
160 (возило)
Карактеристики на антената
Ширина на зракот / TxХоризонтална (-6dB)
100
deg
издигнување (-6dB)
13
deg
Област за откривањеХоризонтална (FoV)
90
deg
височина (FoV)
13
deg
Други карактеристики
Снабдување напон

12V DC / PoE
/
Тежина

1000
g
Димензии на преглед LxWxH× × 194 158 49mm


Контактирајте нѐ

ПРЕВ: Периметар Радар NSR100

СЛЕДНО: Земјен надзор Радар NSR300W