сите категории
EN

Вести

Дома>За нас>Вести

Нанорадар ќе присуствува на најголемата европска безбедносна изложба - IFSEC International 2017 во Лондон Велика Британија.

Време: 2017-05-08 Посети: 44

IFSEC International е најголемата безбедносна изложба во Европа што се одржува во текот на три дена во Лондон ExCeL. IFSEC International поздравува над 27,000 професионалци за глобална безбедност да ги искусат најновите технолошки иновации и да слушнат од лидерите во индустријата - сите под еден покрив, во текот на три дена. Настанот ги опфаќа сите во рамките на безбедносниот синџир за купување од производители, дистрибутери, инсталатери, интегратори, консултанти до крајни корисници. Со над 600 изложувачи кои изложуваат над 10,000 производи, ќе можете да најдете совршено безбедносно решение за вашиот бизнис. 

Во текот на 20-22 јуни 2017 година, Нанорадар ќе присуствува на најголемата европска безбедносна изложба - IFSEC International 2017 во Excel London UK. Матичната компанија на Нанорардар, Новаски, ќе го изложи својот безбедносен сериски радарски сензор за откривање на упад NSR за периметарска заштита и одбрана, а исто така и неговиот систем за одбрана против ракови ќе биде отворен за прекуокеанскиот пазар.

Добредојдовте да не пречекате на Stand C515 @ IFSEC 2017 London ExCel од 20-ти до 22-ри јуни. 


ПРЕВ: UV технологија избегнување на судир технологија нов пробив: висок напон линија стабилна 20 метри, над имагинацијата

СЛЕДНО: На оддалеченост од 250 метри континентален радар АРС 408-21 дојдовен, Нанорадар го разви тест софтверот и е овластен