сите категории
EN

Вести

Дома>За нас>Вести

Нанорадар беше награден како еден од водечките производители на радари во областа Хај-тек на Чангша

Време: 2017-01-01 Посети: 41

Ханг-технолошката зона Чангша одржа економска работа и независна иновативна конференција за промовирање на 1-ви март 2016 година, доделувајќи им награда на претпријатијата што дадоа придонес кон економскиот развој, го промовираа квалитетот на развојот, инвестираа на научно истражување и развој, станаа алијанса за иновации во технолошката индустрија домашни патенти за пронајдоци и изградени брендови, итн., особено ги наградија оние што дале голем придонес кон економскиот и социјалниот развој во зоната за висока технологија.

Од своето основање, Нанорадар рапидно се развива и постигнува големи достигнувања во истражувањето и развојот, производството и маркетингот во серијата производи со интелигентни mmw радарски сензори, што е високо пофалено од Hi-tech зоната. Клучниот патент во полињата ммв го рангира нанорадарот меѓу напредните претпријатија со домашни патенти за пронајдоци.

Сигурно, врз основа на својата основна технологија, Нанорадар ќе обезбеди попрофесионални производи и услуги на нашите клиенти. Близу до побарувачката на пазарот, придржувајќи се кон стратегијата на производство и развој, промовирање на развојот преку иновации Нанорадар ќе даде поголем придонес кон економската трансформација и надградување.


ПРЕВ: Добредојдовте претставници од BCG & LG во посета на Нанорадар

СЛЕДНО: NHTSA или ќе го надгради стандардот за безбедност со пет starвездички: откривање на слепи места на BSD или ќе биде стандарден