сите категории
EN

Вести

Дома>За нас>Вести

Нанорадар и Инфинеон стануваат стратешки партнери

Време: 2015-09-10 Посети: 82

Група од 10 лица од RF и mmw дивизијата на Infineon ја посетија Хунан Нанорадар наука и технологија копродукции, Ltd на 8ми септември 2015 година. Имавме комуникација за напредокот на проектите и информации за пазарот и постигнавме стратешко партнерство.

Infineon ги претстави своите клучни производи и состојбата на пазарот и исто така ја демонстрираше поврзаната технологија. Нанорадар исто така го сподели својот напредок во сензорот mmw, безбедносниот радар, автомобилскиот радар, паметниот сообраќај, интелигентното осветлување, IoT сензорите и другите апликации, и им покажа на учесниците околу полуавтоматските линии на производство и лабораториите за тестирање на производи од 24GHz.


ПРЕВ: 77GHz MMW радарско решение „1 + N“ помага во борбата против вирусот корона на возила за дезинфекција без спреј и логистичка дистрибуција на роботика

СЛЕДНО: Клиенти од моторната група „Донгфенг“ ја посетија Нанорадар