сите категории
EN

Вести

Дома>За нас>Вести

Екстремно искуство: Нанорадар го најавува софтверот за радарски тестирања на континенталниот ARS 408-21 NSM алатки, бесплатно испитување

Време: 2017-10-18 Посети: 101

Континентален радарски микробранова сензор за долг дострел ARS 408-21 77GHz

Континенталниот радарски радарски сензор со долг дострел милиметарски бранови ARS 408-21 77GHz е најголемиот светски опсег за откривање на еден од најдолгите радари на возилата, најоддалечениот покрив од 250 метри, податоците од тестот покажуваат дека индикаторите можат да ги достигнат номиналните индикатори, како да подобро да го користите овој радар, софтверот за тестирање е клучот, за ова, Нанорадар разви тест софтвер NSM Tools и обезбеди бесплатен пробен период.

Главни спецификации на континенталниот ARS 408-21


Главен интерфејс на NSM Tools

Софтверот поддржува шест режими: СИТЕ, подвижни, приближни, стационарни, вкрстени стационарни, премин

Поддржете видео мониторинг: може да поддржува видео мониторинг во реално време и целни тест цели за компаративна анализа

Брзина на симулација на поддршка: за поудобно тестирање, поддршка за флексибилна брзина на влез, симулација на вистинска примена на тест радарот

Начин да се добие пробен софтвер и кинеска верзија на упатството: Име на порака WeChat + компанија + е-пошта + телефон или испратете име на е-пошта + компанија + е-пошта + телефон на апликацијата sales@nanoradar.cn.

ПРЕВ: Кога дојде стравот, колку брзо се знае нивото на водата што ја преминува границата? Ни го кажува нивото на вода во радар!

СЛЕДНО: Изложба за безбедност на Шенжен: радарска апликација за безбедност на новиот мотор