сите категории
EN

Вести

Дома>За нас>Вести

Клиенти од моторната група „Донгфенг“ ја посетија Нанорадар

Време: 2016-03-03 Посети: 44

 Добредојдовте на посетата на клиенти од моторната група „Донгфенг“, посетена на Нанорадар на 3 март 2016 година.

Разговорите за истражување и индустријализација на радарот mmw се одржаа меѓу групацијата Донгфенг мотор и Нанорадар. Ние секогаш би се придржувале кон независниот концепт за иновации, ќе ги следиме внатрешните стандарди за дизајнирање и развој на нашите производи и ќе извршиме темелен и посебен тест за секој производ, за да обезбедиме безбедност и сигурност на нашите производи и да ги задоволиме основните потреби на нашите клиенти. Тоа беа разговори за пријателска размена.

 За време на посетата, клиентите беа прикажани околу нашиот изложбен салон, и имаа увид во серија на производи за радарски производи на нашите возила. Подоцна, тие ја посетија работилницата, која беше високо пофалена од клиентите за врвно ниво на истражување, опрема за производство и техники. Донгфенг мотор груп соопшти дека тие ќе ја зајакнат натамошната комуникација и соработка со Нанорадар, за да се постигне меѓусебен развој.


ПРЕВ: Нанорадар и Инфинеон стануваат стратешки партнери

СЛЕДНО: Техничка размена за авто-пилот и информативна услуга со TiAA во САД