сите категории
EN

Производи

Радар за откривање движење SP25

Движење на целта Забрза Растојание Лидерство Азимут

SP25 is a K-Band radar sensor developed by Nanoradar. It has the advantages of being small size, high sensitivity, light weight, easy to integrate, cost efficient and stable performances. And it has the function of range-measurement and collision avoidance. Now it is widely applied in the UAVs, industrial machinery, intelligent lighting, robots, hydrologic monitoring and railway vehicle safety etc.

Серија :

24GHz MMW радар

Апликација:

Range-measurement and anti-collision for railway vehicles、Range-measurement and anti-collision for robots、Range-measurement and anti-collision for UAVs、Range-measurement and anti-collision for machineries、Intelligent radar lighting-control system、Range-measurement and anti-collision for hydrological monitoring ships、Radar video fusion system

карактеристики:

Со работна фреквенција од 24GHz опсег за откривање на подвижни цели

Точно измерете го растојанието и брзината на движечките цели

Compact structure and small size(40x31x6mm)

Ниска потрошувачка на енергија (0.5 W)

Режим на модулација на FMCW

спецификации
ПАРАМЕТЕРУСЛОВИMINTYPMAXЕДИНИЦИ
Карактеристики на системот
Фреквенција на пренесување
24
24.2GHz
Излезна моќност (EIRP)

 12
dBm
модулација тип
FMCW
Стапка на ажурирање
50Hz
Комуникациски интерфејс
UART
Карактеристики на растојание / брзина
Опсег на растојание@ 0 dBsm0.1
30m
Опсег на брзина
-70
70m / s
Карактеристики на антената
Ширина на зракот / TXХоризонтална (-6dB)
100
deg
Кота (-6dB)
38
deg
Други карактеристики
напон на напојување
456DC
Тежина

4
g
Димензии на преглед
40x31x6 (ДxШxВ)mm


Контактирајте нѐ

ПРЕВ: Индустриски радар SR60

СЛЕДНО: Избегнување судир Радарот SP70C