сите категории
EN

Историја на компанијата

Дома>За нас>Историја на компанијата

2018

Нанорадар има положено сертификација ISO9001 и воспостави стандарден систем за управување со квалитет. MR72 и MR76 - радар со високи перформанси MMW 77GHz започнуваат мало сериско производство.

2017

Компанијата помина RoSH сертификација, производите се во согласност со токсични, опасни материи или елементи за контрола на индустријата, користејќи ја претпоставката за исполнување на барањата на процесот, употреба на нетоксична, безопасна или мала токсичност, мала штета, лесна за деградирање, лесна за програма за рециклирање. Компанијата воведе паметни регионални безбедносни радарски производи NSR100W, NSR300W, радар за откривање на слепи точки со високи перформанси CAR28T.

2016

The company is certified by ISO / TS16949:2009.TS16949 is the quality management system - the automotive industry production and related services of the organization and implementation of the ISO9001 special requirements for short.Nanoradar introduced new products NRA24, SP25, SP70T, CAR25T, CAR150 into the market,actively developed 77GHz millimeter-wave radar.And gradually establish a cooperative relationship with well-known enterprises.

2015

Self-development antenna appeared on the market in bulk.SP70 delivered to the market. CAR70 project  established.

2014

Delivered Traffic radar TSR100 antenna,security radar NSR100.Released intelligent light control system.

2013

Spexer200 project  established.Research and development into millimeter-wave radar algorithm, antenna research.

2012

The company was established to carry out millimeter-wave radar prediction and related millimeter-wave technical analysis.