сите категории
EN

Производи

BSD радар CAR70

Движење на целта Забрза Растојание Лидерство Азимут

CAR70 е радарски сензор со среден опсег од 24GHz развиен од Хунан Нанорадар наука и технологија копродукции, ООД, насочен кон напредниот систем за помошни возачи (АДАС). Донесува сигурна технологија на цврста состојба, со предности на точно мерење на брзина, висока чувствителност, лесна интеграција и високи перформанси. Широко се применува при откривање на слепи места (BSD), асистент за промена на лента (LCA), предупредување за заден сообраќај (RCTA), функција за асистент за излез (EAF) и предупредување за попречен сообраќај (FCTA).

Серија :

24GHz MMW радар

Апликација:

Откривање слепи места Ass Помошник за промена на лентата f фузија на повеќе сензори Ale Предупредување за сообраќај на задниот дел 、 Предупредување за сообраќај напред Cross Функција за асистент за излез

карактеристики:

Работете во опсегот 24GHz за откривање на подвижни предмети

Повеќе режими на работа (BSD / LCA / RCTA / FCTA)

Прецизно измерете ја насоката, опсегот, брзината и аголот на целите што се движат

Класа на заштита IP67 за надворешна употреба

Способен да открие 16 движечки цели истовремено

Робусно метално куќиште

спецификации
ПАРАМЕТЕРУСЛОВИMINTYPMAXЕДИНИЦИ
Изведба на системот
Фреквенција на пренесување
24
24.2GHz
Излезна моќност (EIRP)прилагодлив13
24dBm
Ажурирање стапка

25
Hz
Потрошувачка на енергија@ 12V DC 251.82.042.2W
Комуникациски интерфејс
CAN
Характики за откривање на далечина
Опсег на растојаниевозила0.1
40m
Опсег на брзиначовековите0.1
15m
Характики за откривање на брзина
Опсег на брзина
-70
70m / s
Точност на брзината

0.1
m / s
Практичност за откривање на повеќе цели
Истовремено забележливи цели

16
компјутери
Резолуција на опсегот

0.75
m
Характики на антената
Ширина на зракот / TXазимут (-6dB)
100
deg
издигнување (-6dB)
17
deg
Други практики
напон на напојување
91216DC
Класа за заштита
IP67


Контактирајте нѐ

ПРЕВ: Никој

СЛЕДНО: BSD радар CAR28T