сите категории
EN

Производи

BSD радар CAR28T

Движење на целта Забрза Растојание Лидерство Азимут

CAR28T is a 24GHz mid-range radar sensor developed by Hunan Nanoradar Science and Technology Co., Ltd., aimed at the advanced driver assistant system (ADAS). It adopts reliable solid-state technology, with the advantages of accurate speed-measurement, high sensitivity, easy integration and high performance. It is widely applied in blind spot detection (BSD), lane change assistant(LCA), rear cross traffic alert (RCTA), exit assistant function (EAF) and forward cross traffic alert (FCTA).

Серија :

24GHz MMW радар

Апликација:

Откривање слепи места Ass Помошник за промена на лентата f фузија на повеќе сензори Ale Предупредување за сообраќај на задниот дел 、 Предупредување за сообраќај напред Cross Функција за асистент за излез

карактеристики:

Работете во опсегот 24GHz за откривање на подвижни предмети

Повеќе режими на работа (BSD / LCA / RCTA / FCTA)

Прецизно измерете ја насоката, опсегот, брзината и аголот на целите што се движат

Класа на заштита IP66 за надворешна употреба

Способен да открие 8 движечки цели истовремено

Робусно метално куќиште

спецификации
ПАРАМЕТЕРУСЛОВИMINTYPMAXЕДИНИЦИ
Системски характики
Фреквенција на пренесување
24
24.2GHz
Излезна моќност (EIRP)прилагодлив
 20
dBm
Ажурирање стапка

20
Hz
Потрошувачка на енергија@ 12V DC 251.51.651.8W
Комуникациски интерфејс
МОANЕ 500 кбити / секунди
Характики за откривање на далечина
Опсег на растојаниевозила0.1
35m
Точност на далечиначовековите0.1
20m
Характики за откривање на брзина
Опсег на брзина
-70
70m / s
Забрза точноста

1.2
m / s
Практичност за откривање на повеќе цели
Истовремено detectable Targets

8
компјутери
Резолуција на растојание

0.75
m
Характики на антената
Ширина на зракот / TXХоризонтална (-6dB)
56
deg
издигнување (-6dB)
37
deg
Други практики
напон на напојување
61232DC
Класа за заштита
IP66


Контактирајте нѐ

ПРЕВ: BSD радар CAR70

СЛЕДНО: 77GHz радар за избегнување судир Радар SR73