сите категории
EN

Производи

Novasky RF скенер -SC-S3000/S5000

Движење на целта Забрза Растојание Лидерство Азимут

Novasky RF скенерот е развиен за пребарување и откривање на подвижната цел на мала надморска височина (100~1000 m) и супер мала надморска височина (под 100) во сите правци и за сите временски услови. Може да ја открие целта на UAV и рано предупредување преку анализа и препознавање на контролниот сигнал на UAV и сигналот за враќање на податочната врска. Уште повеќе, мулти-пасивното радарско вмрежување може да реализира мерење на насоката и растојанието за UAV и неговиот контролер. Еден пасивен радар може да ја пронајде насоката на UAV со детектирање на неговиот сигнал за електромагнетниот бран од зрачење. Две или повеќе пасивни радарски вмрежувања можат вкрстено да покриваат област каде што работниот UAV може да биде лоциран со зрачење електромагнетен сигнал или контролен сигнал при мерење на триангулација.

Серија :

Одбранбен систем против UAV

Апликација:

бараки, затвори, аеродроми, магацини за нафта, хемикалии, војска, резиденција, состаноци, патувања на политичари, собири итн.

карактеристики:

lПасивно откривање

lЦел ден, сите временски услови, заштита од сите правци

lСтруктурна интеграција

Лесна инсталација, широка апликација

lВисоки перформанси во реално време, ниска стапка на аларм што недостасува

lФилтрирање на белата листа

lПроширувачки


спецификации
ПроизводмоделSC-S3000SC-S5000
ОткривањеОпсег3Km5Km
(@droneTXМоќ0.1W)70MHz ~ 6GHz70MHz ~ 6GHz
ОткривањефреквенцијаОпсегUAVдигиталнипренос,сигнал,UAVДалечински управувачконтрола на,сигнал,WiFiсистемUAVсигналUAVдигиталнипренос,сигнал,UAVДалечински управувачконтрола на,сигнал,WiFiсистемUAVсигнал
ОткривањеСигналситенасока360ситенасока360
ОткривањеЛидерство≤3 °(РМС)≤3 °(РМС)
ОткривањеточностD455xH265mmD600xH300mm
УреддимензијаLANLAN
ПоракаПортФикснаинсталација/Фикснаинсталација/
инсталацијаМетодПреносливстативинсталацијаПреносливстативинсталација
Откривањевреме3 сек3 сек
МоќСнабдувањеAC110 ~ 220VAC110 ~ 220V
Моќпотрошувачка≤20W≤60W
Тежина<8kg15кг
Работнотемпература-40 65 ℃ ℃ ~-40 65 ℃ ℃ ~
заштитаКласаIP65IP65


Контактирајте нѐ

ПРЕВ: Новаски рачен интегриран детектор и заглавувач SC-SJ1000M

СЛЕДНО: Novasky Радар за надзор на мала надморска височина-SC-R3000/S5000