сите категории
EN

Производи

Novasky Omnidirectional Jammer–SC-JA1000

Движење на целта Забрза Растојание Лидерство Азимут

Omnidirectional Jammer ја блокира комуникациската врска помеѓу дронот и далечинскиот управувач со пренос на сигнал од електромагнетни бранови и го прекинува дронот што прима сигнали за сателитска навигација. Овозможено со целосна покриеност на заглавување од 360 степени во реално време, сееднонасочен заглавувач поддржува долготрајна заштита и гаранција за екстремно високо ниво на безбедност

Серија :

Дрон Џемер

Апликација:

Распоредување на урбана станица, Пречки во сигналот на дрон

карактеристики:

Пречки со повеќе опсег: Функција на фреквенција вклучувајќи 800 MHz,

900 MHz, 1.5 GHz, 2.4 GHz, 5.8 GHz

Висока ефикасност на заглавување: Специјално дизајнирана за мејнстрим UAV, растојанието за пречки е калибрирано со UAV со силна способност против пречки за да се обезбеди ефект на контрамерка.

Високо интегриран: Jammer засилувач, антена со повеќе опсег, контролна табла, се интегрирани сите во едно, без надворешно поврзување

Целосна заштита: способност за заглавување од 360°, супериорни перформанси при заштита од близок дострел


спецификации
СпецPараметар
ЗаглавувањеОпсег≥1км(@Таргтесо0.1WTXмоќ)
пренесувањеМоќзафреквенцијаопсег≤30W
Операцијафреквенција900 MHz, 1.5 GHz, 2.4 GHz, 5.8 GHz
Покриеност360°
Пречки-сигналСооднос на10: 01
МоќСнабдувањеAC110 ~ 220V
ПоракаИнтерфејсЕтернет
СекторантенаБрој≥8
Работнотемпература-20 + 60
заштитаКласаIP65
Тежинадимензија20кг
димензијаД480мм * H288мм


Контактирајте нѐ

ПРЕВ: Novasky Радар за надзор на мала надморска височина-SC-R3000/S5000

СЛЕДНО: Novasky Опрема за заглавување со целосна фреквенција–SC-J3000+