сите категории
EN

Производи

Novasky Радар за надзор на мала надморска височина-SC-R3000/S5000

Движење на целта Забрза Растојание Лидерство Азимут

Радар за надгледување на мала надморска височина е 3Д радар за надгледување на вселената што цели кон мала цел, сеопфатна област на висока надморска височина на мала височина. Тој е главно дизајниран за откривање и следење во реално време на воздушни возила, копнени луѓе и цел на возилото. Потоа целните информации ќе бидат пренесени и пријавени до менаџментот и контролниот центар. Може да се инсталира со долгорочно фиксно, монтирање на возило и привремено распоредување, флексибилно применливо за различни сценарија на апликација.

Серија :

Одбранбен систем против UAV

Апликација:

бараки, затвори, аеродроми, магацини за нафта, хемикалии, војска, резиденција, состаноци, патувања на политичари, собири итн.

карактеристики:

lТридимензионално откривање на целиот воздушен простор

lСледење и водење на цел

lСпособност за силно препознавање

lСилна еколошка приспособливост

спецификации
ПроизводмоделSC-R3000SC-R5000
РаботнофреквенцијаKuбендKuбенд
Системлинеарнафреквентно-модулацијапулсотлинеарнафреквентно-модулацијапулсот
Скенирањережим

360° хоризонталномеханичкискенирање+Фазно скенирање со вертикално широк зрак

360° хоризонталномеханичкискенирање+вертикално

широкзракфазенскенирање

ОткривањеАголАзимутагол:Скенирање од 0°~360°,Висинаагол:0 ° ~ 60 °Азимутагол:Скенирање од 0°~360°,Висинаагол:0 ° ~ 60 °
МерењеДимензионалностРастојание/азимут/свртувањеагол/брзинаРастојание/азимут/свртувањеагол/брзина
ОткривањеОпсег> 3км(минитипUAVRCS=0.01㎡);>5km(малиголеминавоздухвозилоRCS=0.2㎡)> 5км(минитипUAVRCS=0.01㎡);>10km(малиголеминавоздухвозилоRCS=0.2㎡)
точностРастојаниеточноста:≤10m;Азимутточноста:≤1 °;Висинаточноста:≤1 °Растојаниеточноста:≤10m;Азимутточноста:≤1 °;Висинаточноста:≤1 °
резолуцијатаРастојание≤20m,Азимутрезолуција:≤3 °,Висинарезолуција:≤5 °Растојание≤20m,Азимутрезолуција:≤3 °,Висинарезолуција:≤5 °
СледењеМетодTWS/КонтинуираноследењеTWS/Континуираноследење
Тежина18кг20кг


Контактирајте нѐ

ПРЕВ: Novasky RF скенер -SC-S3000/S5000

СЛЕДНО: Novasky Omnidirectional Jammer–SC-JA1000