сите категории
EN

Производи

Novasky Опрема за заглавување со целосна фреквенција–SC-J3000+

Движење на целта Забрза Растојание Лидерство Азимут

Опремата за заглавување со целосна фреквенција усвојува отворена и паметна технологија за заглавување, која може да го потисне приемниот канал на навигацискиот сигнал на UAV, сигналот за далечински управувач и сигналот за пренос на слика, така што UAV не може да лоцира и да ја изгуби контролата, а со тоа да ја постигне целта за спречување УАВ од инвазијата. Брзината на скенирање на фреквенцијата е голема, густината на енергијата на антената е голема, а агилноста на фреквенцијата е силна. Широко се користи во пречки на сигналот за контрола на скокање на фреквенцијата на UAV. Дизајнот на изворот на дигитална модулација може брзо да го генерира новиот системски сигнал за пречки на UAV. Односот на ефикасноста на потиснување е значително подобрен, а времето на одговор на пречки е скратено, што е погодно за потребите на распоредувањето на урбаната станица. Уредот за заглавување користи интелигентен серво систем како носач на движење и има способност за контрола на целта на UAV на долги растојанија, 360°.

Серија :

Дрон Џемер

Апликација:

Распоредување на урбана станица, Пречки во сигналот на дрон

карактеристики:

Софтверски дефиниран дизајн со целосен опсег: со софтверско покривање на прилагоден фреквентен опсег во целосниот фреквентен опсег, различни дигитални извори на пречки може да се изберат според различни сценарија за употреба.

Работете ефикасно: R&D и дизајн за главните UAV-ови, користејќи UAV-ови со силна способност против пречки за калибрирање на растојанието на пречки за да се обезбеди ефект на контрамерка.

Високо интегриран: Целата машина е главно составена од домаќин на пречки и дводимензионална тава/навалување, интегриран дизајн, компактна структура, стабилни и сигурни перформанси.

Зелено и безбедно: пречки се вклучува само откако системот ќе ја открие целта на UAV, а остатокот од временскиот период е во состојба на подготвеност

спецификации
Спецпараметар
Работнофреквенција300MHz ~ 6GHzсофтверприлагоденифреквенција
ЗаглавувањеопсегРадиус> 3000 m (0.1 Wзрачењеизвор),опсегприлагодлив
Заглавувањеагол360° (PTZ)
Заглавувањеефективнавреме3 г.2 г.странапоглед,целниЛокација висина
ориентацијаточноста<5s
PTZзабрза>60°/s
ИнтерфејсRJ45
МоќAC110-220W
Спецпараметар
Работнофреквенција300MHz ~ 6GHzсофтверприлагоденифреквенција
ЗаглавувањеопсегРадиус> 3000 m (0.1 Wзрачењеизвор),опсегприлагодлив
Заглавувањеагол360° (PTZ)
Заглавувањеефективнавреме3 г.2 г.странапоглед,целниЛокација висина
ориентацијаточноста<5s
PTZзабрза>60°/s
ИнтерфејсRJ45
МоќAC110-220W


Контактирајте нѐ

ПРЕВ: Novasky Omnidirectional Jammer–SC-JA1000

СЛЕДНО: Никој